I'm in love

2010-01-31 @ 17:23:52
Jag har haft lite problem med vad jag vill ha för skor nämligen eftersom jag behöver ha lite nya vårskor. Snön börjar ju ändå försvinna snart tycker man.

Här är iallafall lite grejer från Topshop. Skorna föll jag verkligen för, men jag ska kolla vidare eftersom att jag alltid blir så arg om jag köper skor som bara är halvdana.



Essay

2010-01-31 @ 16:00:03

Klockan är snart redan fyra. Hur kan klockan gå så fort egentligen? Det är ju inte direkt så att jag haft en speciellt rolig dag. Först skulle vi boka biljetter till Avatar, men så gick inte det för då skulle vi ha hämtat dom redan imorgon och det går ju nog! Sedan har jag renskrivit min uppsats om John Taylor som blev längre än jag förväntat mig. Dessutom kom jag på att jag har en musiknyhet att skriva tills imorgon, så det fick bli något simpelt.

Nu är min farmor här så vi har just ätit Kycklinggryta med potatisklyftor, sallad och fetaost. Supergott! Till efterrätt blir det mammas klasskaka med grädde. Påtal om efterrätt och socker så åt jag min 4e semla igår. Den här semlan var aningen dyrare än de jag köpt innan och det tog inte lång tid att lista ut varför. När jag började käka så tyckte jag att semlan var ovanligt tung och mamma sa att det var för att det var en välgjord slät bulle. I själva verket var det inte så mycket bulle, utan hela semlan var utfylld med massa mandelmassa! Tur att jag är mandelmassa-missbrukare, annars hade det varit otroligt svårt att få ner den.


yesyesyes!

2010-01-30 @ 21:37:00
Jag är helt överlycklig! Hans Brettschneider vann Robinson! Han var den person som jag avskydde mest när serien började, och Anders var en av de goa grabbar jag gillade bäst men skenet kan verkligen bedra. Ännu ett bevis på att man inte alltid kan lita på första intrycket.



Nu ska jag lägga mig framför tvn igen för att se på "Borta bäst Hemma värst" med Vince Vaughn och Reese Witherspoon. Ha det fint så hörs vi imorgon!



elle

2010-01-30 @ 19:57:29
Enligt mig ELLE-galans snyggaste brudar!


3eplats: Veronica Maggio
Jag vet egentligen inte vad som gör det här speciellt,
men jag föll direkt.



2a plats: Agnes Carlsson
Den här klänningen var otroligt snygg, och jag tycker verkligen
att Agnes passar i plagg som går i guld och beige



På 1a plats: Isabella "Blondinbella" Lövengrip
Folk säger att svart är mörk och tråkigt. men det här är ju inte dystert
för fem öre! Håret är jättefint (visserligen extensions) och spetsen gör
det hela mycket mer intressant. Görsnyggt!



vanliga ord

2010-01-30 @ 14:51:40

Jag sökte runt lite på internet och hittade Wordle där man kan se vilka ord som är vanliga på just din blogg!

De här orden var iallafall de vanligaste på min:


Cheers

2010-01-30 @ 12:41:40
God morgon på er! Just nu sitter jag nere i källaren och är helt ensam hemma. Jag har legat hela morgonen framför tvn i min säng och kollat på Cheers. Jag hade ingen aning om att den serien skulle kunna vara spännande.. Jag funderar på att slänga på en rulle, men alla filmer jag har har jag sett ett hundratals gånger. Men jag märkte oxå att det faktiskt är sol ute idag! Bör jag kanske gå ut en sväng? Men just det! Jag har en uppsats att skriva rent. Det får bli prio 1, och film får bli nummer 2.

Blir en bra dag idag eller?

Annoying Orange

2010-01-29 @ 20:05:43
Kolla in denna, jag förstår egentligen inte vad som är det roliga men jag skrattar så jag håller på att dö!


Back in place

2010-01-29 @ 19:57:01
Gissa vem som hittade kamerasladden? Visserligen så låg den bredvid mig hela tiden. Jag har alldeles för rörigt här! Nu ska ni få se en bild på handsmycket jag gjorde för ett tag sedan. Bilden jag tog då var tagen med min uråldriga webcam så här kommer en jättefärsk bild!



Ha en underbar kväll, nu väntar soffan!

efterlyst

2010-01-29 @ 18:21:36
Hej på er. Jag har just bytt om från jeans och grejer till leggings och stickad go tröja. Som det ser ut just nu så kommer jag att tillbringa kvällen med Mamma och Julia. Svenska Lantchips (Trots allt Fredag) och Lets Dance.

Jag hade tagit lite nya bilder med min kamera, bland annat på handsmycket jag gjorde för ett tag sedan, men nu är min kamerasladd spårlöst försvunnen! Det var inte längesedan jag använde den, men klart att den ska försvinna.. Jag som hade lite färska bilder att visa er :(

Nu ska jag fortsätta leta! Vi hörs.

Tävling på G

2010-01-29 @ 16:57:46
Just nu är jag med och tävlar om ett armband från Aldora hos på en blogg som heter Tuffaast!
Vad med du oxå :D


Värde 120:-

Sinne för humor trots allt

2010-01-29 @ 15:44:16
När jag kom hem från skolan förut så jag jag rakt in på emmelists blogg för o se vad som hänt. Då upptäckte jag att jag hade blivit länkad. Jag har helt glömt av att jag hade kommenterat lite raggningsrepliker där. Så en av mina blev en liten vinnare!



Det blir ingen bio idag.. Har en känsla av att jag aldrig kommer få se Avatar. Men jag tror att Jennifer kommer till min räddning!

/Emma

mixandmatchfood

2010-01-28 @ 16:11:39

Idag på en av våra lektioner så ska vår lärare börja snacka med oss om döden. Han påstår att alla måste prata om döden imellanåt. Han säger att alla förlorar folk i sin närhet någon gång i livet. Att man först blir arg för att man inte fick den där sista halvtimman och att man sedan blir ledsen. Självklart ligger det något i det han säger, men; Jag tycker inte att man behöver snacka om döden imellanåt. Jag snackar nästan aldrig om döden och det mår jag väldigt bra av. Det blir en väldigt konstig stämning när man pratar om döden med andra. Jag vet inte hur det är med er, men jag kan verkligen inte prata i grupp. Ska jag prata med någon så ska det vara någon som förstår och vet hur det känns.

Jaja

Nu kom jag ju då nyss hem från skolan efter en otrooooligt segt dag! Jag hade ett tyskaförhör direkt på morgonen som jag knappt kunde, sedan hade jag biologi men glömmer böckerna hemma. Vi fick en ganska speciell matkombination i skolan idag. Makaronilåda med fläsk, köttbullar, brunsås, ketchup och lingon. Inte direkt passande men tro fan de slank ner!


Skagen i våras

/Emma


Moshimoshi!

2010-01-27 @ 17:28:00
Hur är det med er?
Det blir troligtvis Avatar på Fredag! Jag va bara tvungen att säga det! Men jag tänker inte ha för stora förhoppningar, för vissa säger att den är sämre än man tror och man vill väl inte bli besviken?



/Emma

Då var det klart!

2010-01-26 @ 21:20:56

Holländska Spyker köper SAAB.
Så ni där ute med SAAB's; Det är ännu inget samlarobjekt.

 

/Emma


WIHA!

2010-01-26 @ 19:40:04
Jag är verkligen på skrivhumör idag!
jag ska egentligen sitta och skriva en uppsats som ska höja mig i svenska, men jag sitter här istället. jag har fått en skvätt överskottsenergi från mammas supergoda Lasange! Skolan har tillochmed varit rolig idag. Okeej, egentligen inget utöver det vanliga. Nu har jag iallafall gjort mitt val. Jag känner mig lättad men oxå otroligt rädd. Ska det kännas såhär?

Jag har funderat på att inrikta mig på något speciellt ämne på min blogg. Att bara skriva "Idag har jag varit i skolan" börjar bli aningen enformigt och ointressant. Om ni har några tips så är det bara att säga till!

Medan jag tänker så får ni ha en superkväll!

/Emma

Måndag

2010-01-25 @ 15:11:36
Då var vi tillbaks i veckans rutiner. Jag har egentligen inte tid att sitta här för böckerna ligger i väskan och ropar på mig. Jag håller på med en uppsats om John taylor som håller på att bli längre än jag trott. Nu väntar jag på ett samtal från Ellen så att vi kan hjälpas åt med tyskan över telefon. Dessutom har jag tappat bort min almanacka!! Så om ni hittar den så vore ni supergulliga om ni kunde ge mig den..

Nu ska jag kila, vi hörs senare eller imorgon!

/Emma

Äntligen!

2010-01-23 @ 19:01:59
Dålig uppdatering idag på grund av att jag har haft full upp. Först har jag varit på torp för att köpa lite grejer till mitt första handsmycke!

Så nu har jag suttit hela eftermiddagen och grejat. Det är pilligare än vad man tror.. LKite småjusteringar kvar, sedan klart!

Jag trodde jag skulle få vänta jättelänge innan jag fick tillfälle, men mina föräldar är ju bara för snälla.

Bilden är ju inte speciellt bra, men ni ser nog på ett ungefär ;)



Av det ni ser, vad tycks? ;)

/Emma

09.48

2010-01-22 @ 09:48:13
God morgon på er. Ingen skola för mig idag, vilket innebär att jag inte bör sitta vid datan heller. Jag ska just gå och lägga mig i soffan och titta på Smallville och lite filmer.

Nu har jag tminstone inte ont i halsen längre, tack vare Strepsils! Dom funkar verkligen!

Nu ska jag krya på mig, vi hörs

/Emma

-

2010-01-21 @ 18:41:58
Den här dagen kan inte bli sämre. Inget går min väg idag. Näsan rinner något fruktansvärt och nu vet jag oxå att det inte blir någon skola för mig imorgon.

JAG VILL BLI FRIIIIISK :(


Vinnaren i Emmelists tävling utses idag. Inte för att jag tror jag kommer vinna, har inte direkt tur i tävlingar och sånt, men det hade ju gjort den här dagen till någorlunda bra..

Kram på er/Emma

NEEEEEEEEEEEEEEJ

2010-01-21 @ 15:50:32
JAG HAR BLIVIT FÖRKYLD!
DET HÄR VAR DET ABSOLUT VÄRSTA SOM KUNDE HÄNDA NU!

Jag blir så förbannat jävla arg. Allt gick så bra, skolan flöt på superfint och jag hade alla pusselbitar på plats, men nejnej! Nu ska en så liten grej som en förkylning paja hela grejen. Jag är otroligt frustrerad!

Om jag inte känner mig bättre till morgonen så kommer jag stanna hemma. Jag har ett historiatest och en biologigrej tills imorgon som jag trodde jag skulle få avklarat.

Skitskitskit. Nu ska jag snyta mig!

/Emma

Torp

2010-01-20 @ 20:34:46
Ursäkta den dåliga uppdateringen idag, men jag har haft fullt upp. Jag startade dagen med ett matteprov som gick sådär.. Eller egentligen inte speciellt bra, vi får se när jag får det tillbaka. Dagen har precis som alla andra dagar varit seg, mer finns inte att säga.

Efter skolan tog mamma med mig till Torp fastän jag egentligen behövde plugga. Fick mig ett par tjcoka, goa tights, en randig tunika och ett axelsmycke.

Nu måste jag plugga tyska och historia tills imorgon, ni får ha det super!


/Emma

jag älskar dig fett

2010-01-19 @ 21:49:15

DET HÄR ÄR MIN BÄSTE VÄN
HON ÄR FETT SNYGG
MUMS!





emmahjärtaremilia

/Emma


Linedance med panjsisarna

2010-01-19 @ 21:02:24
Då va man hemma igen efter ett otroligt spännande Linedanceprogram! Det var bara gamlingar, hihi! Härliga människor iallafall. Jag kommer inte riktigt ihåg hur många danser vi fick lära oss, men dom flesta ommer jag ihåg sedan tidigare. Asså det är egentligen ingen speciellt avancerad dans, men man får sig åtminstone ett gott skratt ^^

Några i min klass berättade om en hemsida där man kan chatta med helt "random strangers" från hela världen. Visst var det lite roligt, men vissa var ju heeelt wierd.

Nu ska jag snart duscha, kolla lite 2½män och dubbelavsnitt av Paradise Hotel! FAAAAAN att franscesca körde ut catja! Träffar jag på henne på stan bryter jag nacken av henne. Skämt åsido, Laame way att åka ut på.

/Emma

TITTA MITT TJOCKA HÅR

2010-01-19 @ 16:21:39

Titta på mig, jag är knäpp!






Pluggandet lockar helt enkelt inte..

SNART LINEDANCE!

/Emma


Slask och sånt skit

2010-01-19 @ 14:46:44
Nu har jag nyss kommit hem från en dag i skolan. Tills imorgon har jag några sidor historia, lite engelska och ett matteprov, vilket gör att jag inte kommer skriva så mycket här.

Dessutom ska min mamma ta med mig på Linedance ikväll. Det är faktiskt rätt roligt! ;)

Vi hörs kanske senare

/Emma

HAHAHHAHA

2010-01-18 @ 20:11:17
Mina kommentarsfält ser skumma ut! Jag var bara tvungen att säga det..
(Ja, jag ska fixa dom.. Någon gång..)


Det här skulle bli min header en gång i tiden, men texten fastande inte.
LEDSEN I ÖGAT


/Emma

Bullar Kladdkaka Cupcakes

2010-01-18 @ 19:43:58
precis som rubriken säger så har det blivit väldigt mycket sötsaker sedan jag kom hem från skolan. Munnen har gott i ett och jag har nästan ont i magen nu. Jag fick nämligen besök av min moster och otroligt charmiga kusin Moa idag som är två. Vi har kastat oss på golvet, lekt jage i affären, gungat,"gott till torget" (när man går runt ett bord med en docka i hand och sjunger lite) och massa andra roliga grejer. Därför har jag inte haft så mycket tid till att sitta här.

Jag tänkte berätta oxå att anledningen till att jag i princip aldrig lägger upp bilder här är för att;

- Jag sitter oftast på min föräldrars dator för att den är tusen gånger snabbare än min. Min är helt jävla otrolig. Fläkten går igång utan anledning och skärmen lägger av lite dåochdå.

- Min kamera är tråkig att bära omkring på, så jag får ingen större lust att fota.

- Fick en ny mobil innan jul och till den har jag varken USBkabel eller minneskort (något som ska köpas när tillfälle inträffar)

/Emma

Moa gör min dag

2010-01-18 @ 16:10:07
Jag kan inte skriva just nu, för jag har storbesök av min lilla kusin Moa! Hon vill bjuda mig på päron just nu, så vi får höras senare!

/Emma

Designen

2010-01-17 @ 16:20:20
Skulle bara skriva lite fort och berätta att jag kommer dom senaste dagarna greja med designen så kanske att bloggen kommer se helt knäpp ut, det får ni ha lite prespekt för.

/Emma

Bio x 1000

2010-01-17 @ 13:37:41
Jag har börjat bli rätt trött på att dra runt på Sveriges tredje största ö hela tiden. Ibland vill man bara bort, och jag måste säga att jag älskar att gå på bio när jag är stressad. Det för en att glömma varför man är stressad och man blir faktiskt lite lugn ett tag. Jag sitter och funderar på hur länge Avatar har gått på bio och hur länge det kommer vara. Jag MÅSTE se den innan den slutar gå på bio, för vem vill se en sådan mäktig film på en liten tvskärm? Dessutom hade ju Snabba Cash premiär i Fredags och den MÅSTE jag oxå se! Jag har länge funderat på att  läsa bäckerna, men jag vet inte vad som hindrat mig. Jag antar att det är skolan, den hindrar mig från ett privatliv totalt. Snart är det väl bion själv som stressar mig.

Avatar


Snabba Cash


/Emma

Restinpeace Dumbledore!

2010-01-17 @ 12:45:48
God morgon på er. Igår när Jossan var här så började vi med att käka upp en chipspåse och kolla på "Raise Your Voice" med Hilary Duff. Jag har sett den så många gånger så den är knappt bra längre.. Sedan ville vi kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag kände mig tvungen att se den eftersom jag faktiskt har sett alla de andra. Men tro fan att jag ska börja gråta! Dumbledore ska dö :( Skitfilm.

efter filmen tog vi iallafall en tripp bort till Pizzerian och Jossan ville inte äta en hel pizza så jag talade om för henne att beställa en barnpizza, men nejnej. När vi skulle gå bestämde vi oss att gå till affären. Vi hade ingen susning av vad det var vi skulle ha, men jossan tog sig en Kaffe Latte som inte smakade Kaffe Latte för fem öre.
Vi tog en omväg hem för att vi skulle gå bort pizzan (okej, inte på den korta bit vi gick, men något gjorde det nog..). Väl hemma kollade vi film och sedan åkte Jossan hem. Senare på kvällen gick jag ut en stund med Josse och vi satt och diskutera vem Joel Kinnaman spelar i Johan Falk, och med lie hjälp kom vi på det.

Nu har jag och min lillsyrra legat och kollat på film och käkat frukost tillsammans, så nu är det dags för lite plugg.

Vi hörs sen!

/Emma

Pizza och annat fett

2010-01-16 @ 14:09:34
God morgon, eller kanske god för/eftermiddag, kalla det va ni vill!

Jag har spenderat hela morgonen till att leta efter tänger som mamma använder när hon använde för när hon använde egna smycken, men dom går inte att finna. Hittade dessutom en smyckesbok med massa go' inspiration.

Nu är Jossan påväg hit och vi ska sitta i min kalla källare och äta chips och titta på film! Sedan ska vi dra te med en pizza oxå. Nu har jag lite saker att fixa innan hon kommer så vi hörs!


/Emma

Time to sleep, nerå!

2010-01-15 @ 20:10:07
Tänkte bara skriva lite fort här;

Jag käkade just chilicorncarne med min mamma och lillasyster, och roliga som vi är så gör vi skrattleken eller vad den nu kallas. Först skulle Julia få mamma och skratta, men det gick inte med någon vidare framgång, det tog ungefär 5-10 minuter. När jag skulle få mamma och skratta var allt jag gjorde att dra ett par skämt och la på mitt berömda mongoskratt, det går alltid hem hos mamma! haha

Kan oxå ta och berätta om tävlingen hos Emmelist där man kan vinna ett av hennes ursnygga handsmycken! Några av er kanske vet att jag har snackat om att göra egna, men ahh.. Det kostar som sagt att ligga på topp.

Imorgon kommer Jossan hit och vi ska hänga i min källare och vara allmänt goa, kanske pizza på det, va sägs?


/Emma

Skratt

2010-01-15 @ 18:51:11
Hej på er alla! Det är så jäkla skönt att det äntligen är Fredag. Jag har längtat till denna dagen sedan.. I söndags när jag insåg att skolan var nära. Det känns inte längre som att man haft ett tre-veckors lov, bara som att skolan hållt på som vanligt. Veckan har iallafall varit allmänt lugn. På lektionerna asså.. Jag tog iallafall hem lite grejer att göra i helgen ( på söndag som är min plugga-när-jag-känner-fört-dag ). Bland annat matte och tyska.

Eftersom att jag tror att ni alla nästan har facebook så kan jag ju tala om för er brudar att det finns en grupp som heter nåt i stil med "Tjejer vs killar, försten till 100.000" eller något. Dom är tydligen helt cp. Dom döper om gruppen till "Vi som har sex med våra föräldrar" och sedan tar dom bilder och gör om dom till massa snuskig skit. Vem gör sånt? Sicka idioter!

Idag var det en som sa till mig att jag betedde mig som en 35åring. Självklart frågade jag varför denna personen tyckte så. Hon/han svarade att det var för att jag ska vara så snäll hela tiden, att tonåringar inte uppför sig så. precis som om jag skulle uppföra mig dåligt, or what? Jag råkar bara vara allmänt snäll mot alla, för folk som inte gör mig illa, gör inte jag illa. Det är en oskriven regel som tyvär inte alla följer. Folk måste verkligen sluta ha så förutfattade meningar, för inte fasen är dom bättre själva. Det finns en idiot som jag känner som mår bra av att göra folk illa, slå dom på käften utan anledning och sånt. Denna person tror att han är väldigt omtyckt, men motsatsen är mer lik. Folk pratar bakom ryggen på honom hela tiden, och det kan jag förstå. Han gör helt fel, han beter sig som en 5 åring som inte vet bättre. Fasen va arg jag blir!


/Emma

Tumme neeeer

2010-01-14 @ 17:23:46

Nu har ju då skolan dragit igång igen, vilket betyder att jag bara uppdaterar här när jag har tid. Veckan har börjat otroligt bra måste jag säga. Jag känner mig säker i de flesta ämnena, och jag tror jag ser en vändning i matten (kanske oxå fysiken, men det får vi se..).

Jag måste bara dissa en grej innan jag drar..

Folk som inte vågar säga nej eller står emot står högst upp på min disslista. Jag är så trött på folk som bara tar mer och mer skit men inte gör någonting åt det. Hur tror man egentligen att det kommer sluta?

En diss till..

Folk som tar förgivet att man tycker sakeroting är roligt. Det är faktiskt inte kul att vara utsatt. Det är jävligt lätt för dom som kollar på att skratta och håna, men skulle dom sätta sig in i den utsattes situation så tro fan inte att det är så roligt som det ser ut. Tänk för helvete era jävla idioter.

 

/Emma


Lördag och söndag..

2010-01-10 @ 17:30:59
..har endast bestått av sömn, tv och dator. Igår var Emilia här och vi låg och titta på film i min mysiga källare. Cool Runnings bl.a, den är sååå rolig! ( fråga Emilia, jag tror hon gillade den. Hon skratta en del iallafall xD). Vi kollade oxå på White Chicks, men den har jag sett så många gånger att den knappt är rolig längre, fast jag skrattar ändå. Idag har jag bara (precis som alla andra dagar det här lovet) suttit vid datan typ. Det finns inget mer att göra på det här stället. Jag funderar ofta på varför just jag skulle hamna här.

Det ska faktiskt -helt ärligt- bli skönt att komma tillbaks till skolan imorgon. När jag tog en tripp till affären förut så tänkte jag igenom vilka i min klass jag har umgåtts med under lovet. Jag kom fram till ingen. I stort sett ingen. Någon kanske, men jag umgås mer med dom i 9B, och sen har jag umgåtts med andra oxå förstås. Jag har mina gamla vänner där och jag gillar dom starkt. Det betyder verkligen inte att jag skulle vilja byta klass, för jag trivs superbra i min klass. Jag har en tendens att inte tala bakom ryggen på folk i min klass, jag har växt ifrån det och kan därför umgås med i princip alla. Man har roligast så. Om man jämför mig med med andra, så har jag det väldigt bra. Det finns folk som inte gör sig vänner i den klass jag går i, och det slutar faktiskt med att man står ensam. Jag tycker om min klass. Jag är snäll mot alla och alla är snälla mot mig, och vet ni? Jag älskar det!

/Emma

Matte gör mig galen ibland

2010-01-08 @ 18:54:49
Hej på er. Igår var resten av min familj iväg, så jag passade på att sova. Dom är ganska duktiga på att köra upp mig annars. När jag ringde dom och frågade hur länge dom skulle vara borta, så skulle dom tydligen vara borta ett bra tag och jag var ashungrig. Till mellanmål blev det då Ananas med kniv och gaffel. Ja, jag har lite konstiga vanor, men den är godare att äta så! Inatt hade jag skit ont i magen och kunde inte sova. Därför fick jag ligga uppe och kolla på How I met your mother och Seinfeld, på avsnitt jag redan sett!  Till råga på att jag somnade så sent så vaknade jag ju senare imorse, i detta fall av att min lillasyster kommer in till mig och talar om att det inte är något Eureka. VARFÖR? GAAAH! Jag blir galen, det är ju därför jag går upp varje morgon! Sedan drog min moder upp mig ur sängen för att hon ville gå ut och gå, och efter några timmar blev jag allt klar. När vi gått en bit så tycker jag det ser ut som om jag har snö på håret som stack ut ur mössan. jag frågade mamma om mitt hår hade frusit, men hon sa nej. Efter 500 meter vänder hon sig om, tittar på mig och asgarvar. jag fattade noll. Sedan visar det sig att min hår hade frusit, det va snöit och typ fruset så att det såg ut som att jag hade grått hår! Mamma såg likadan ut och vi asgarva en bra stund.

Nu har jag suttit en stund och pluggat på matten, men efter en stunds tänkande så tar det stopp.. igen. Jag har två sidor kvar ( ca 11 tal ), och förhoppningsvis hinner jag göra klart dom innan måndag.

/Emma

Dagens Man

2010-01-06 @ 21:09:02
Nu är jag hemma från bion och har fikat lite med min familj osv. Filmen var riktigt bra faktiskt! Jag tycker verkligen att ni som inte sett den, ska se den. Förresten, har ni kollat på Dagens Man som går på TV4 19.30 varje vardagskväll? Haha, jag och min lillasyster sitter bänkade varje kväll. Egentligen är det inget speciellt med det. Varje program kommer in två killar, en i taget. Han berättar lite om sig själv inför 20 tjejer. Om tjejerna inte gillar det han har att erbjuda så "trycker dom", på en knapp så att det lyser rött och då kan inte killen välja dom. HAHAHAH! Undra egentligen om det kan räknas som underhållning, jag vet inte.


/Emma

Bio!

2010-01-06 @ 13:48:07

Hej allihopa! Jag har inte tid med ett jättelångt inlägg just nu, jag ska på bio! jag och min familj ska åka och se på Göta Kanal 3. Jag hade hellre sett Avatar, men den får vi spar till någon annan gång.

 

/Emma


Legally Blonde 1.. och 2

2010-01-05 @ 22:18:54
Go kväll på er! Nu i eftermiddags har jag helt ärligt suttit och pluggat matte. Jag börjar få grepp om det, och det känns underbart! Men så när jag kommer till en ny sida så uppstår något helt nytt och det tar stopp igen. Jag läser de små inforutorna hela tiden, men fattar noll! Gaah! Tur att man har Lollo, ett sånt geni! Allt man gör är att klicka iväg ett litet sms, och vipps så fattar man hela grejen! Det här med matten känns underbart verkligen! Jag känner en viss vändpunkt. Det ända som bekymrar mig är gymnasievalet. Men jag ska lägga det i bakhuvudet och bara fokusera på matten resten av lovet, så får jag ta tag i det när jag kommer tillbaks till skolan nästa vecka.

Nu har jag hållt på en stund att titta på Legally Blonde 2, jag kollade nämligen på 1an igår. Fråga mig inte varför, jag visste inte vad jag ville se. Men förslag på roliga filmer ärväl bekommet!



/Emma

God morgon (?)

2010-01-05 @ 14:46:20
Eller kanske God eftermiddag, what ever. Like alwayslåg jag imorse och kollade på Smallville och Eureka, fråga mig inte varför jag tittar på dom, för jag lär inte komma med något vidare vettigt svar. Jag lovade mig själv att vara så tidigt som möjligt upp ur säng för att hinna med matten. Ja, jag har ju en del kvar att göra, men om jag ska vara helt uppriktig så är det faktiskt ganska skönt att ha något att göra förutom att sitta framför datan och tvn hela dagen. Jag orkade dessutom inte duscha nu, så jag fick slänga på mig nåt gammalt. Duscha får jag göra ikväll istället. Men nu ska jag börja med matematiken. Vi hörs!




Högsta kvalitét, damn right!


/Emma

Plugga

2010-01-04 @ 18:00:01
Hej alla. Det har inte blivit mycket skrivet här idag (okej, ingenting förutom detta). Jag har sedan imorse suttit och pluggat matte. Jag har bestämt mig för att gå in med en bra inställning och göra något riktigt bra av den här terminen. Jag satt och kolla runt lite på olika linjer och senare utbildningar och branscher och blabla. Jag vet inte vad som lockar mig faktiskt. Språk har ju alltid varit min starka sida. Engelska är kul och jag är ganska duktig, så det hde ju vart roligt att få användning av den i framtiden. När jag satt o kolla runt så fick jag upp "Översättare". Vore det ändå inte lite häftigt att översätta böcker, tv och film? Från Engelska till Svenska förstås. Idag kom dessutom dedär inloggningsuppgifterna till gymnasievalet, så nu är det egentligen bara att sätta igång. Det är åtminstonde lätt för dom som vet vad dom vill göra. Jag har ju ingen aning längre. Det lutar ganska mycket åt samhäll, men jag vet inte. Jag som trodde att jag hade en relativt spikad framtid. Eller jag visste iallafall vad jag vill göra, men noooo more. Vi får hoppas att det löser sig för mig :)


/Emma

brudsen

2010-01-03 @ 12:05:31
God morgon hörrni! Jag hade bett mina föräldrar väcka mig kl. 9 imorse för at jag skulle kunna se Amazing Race. Istället kommer min pappa in klockan 10 och väcker mig. Det var INTE så uppskattande.

Igår var ju jag hemma hos Nina med Marielle och Ellen. Vi hade riktigt roligt!

Middag: Fläskfilé med klyftpotatis och beasås
Efterrätt: Chokladmuffins med gegg inuti och vaniljglass
Chips och godis till filmerna.

Först kollade vipå någon som hette Leon. Den handla om en yrkesmördare som tar hand om en flicka typ. Den var faktiskt bättre än väntat!

Sedan kollade vi på en av Halloween-filmerna. Jag vetinte vilken, men det var med ett gäng ungdomar som var inlåsta i ett hus. Jag HATAR skräckfilmer! Jag satt med en kudde framför ansiktet hela tiden! Men inte bara det!; Jag vågade inte gå hem ensam efteråt, så Josse kom till min undsättning. Tur för det.

Nu ska jag ta och snart börja göra mig iordning, för sedan bär det av till Jossan som jag inte har träffat på hela lovet! Ha en grym dag allihopa :)

/Emma

sömn tack

2010-01-02 @ 13:50:20
Satt ju uppe igår och va helt jävla pisst. Arg som satan och en sån stress. Helt sjukt. Jag låg iallafall i sängen en stund om tänkte igenom dehär med gymnasium. Tillslut var jag så pigg att jag inte kunde somna, så då fick jag ligga och dras med dessa tankar ännu längre. Förut fick jag ju berätta för mina föräldrar att jag tror jag är inne på helt fel spår. Tack vare igårkväll är jag tillbaka på noll.

Senare blir det tjejmidag hos Nina med Marielle och Ellen! Det ska bli himla roligt! Vi ska tydligen spela något spel med pinsamma frågor oxå, haha! Det ska bli jätteroligt :) Jag har hållt på hela förmiddagen med att leta kläder, och det slutar med att det inte blir så märkvärdigt som planerat. jag har dessutom hållt på med mina naglar en stund nu, jag ärju ganska nagelfixerad som ni kanske vet. Man ska ta hand om sina naglar, annars BLÄ! Det blev svarta naglar med vita blommor (nej inte målat själv, haha) och ett genomskinligt lager över för att skydda :)

Nu ska jag umgås en litenstund med min familj, sedan duscha och göra mig iordning för att sedan umgås med världens bästa tjejer !

/Emma

PANIIIIIIIIIIIIIIIIK

2010-01-01 @ 23:31:17
HELVETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Jag har alltid varit så säker på vad jag ska söka till gymnasiet, men nu har jag fan ingen aning! Jag är så rädd att jag väljer fel och gör något som jag inte alls vill göra! Jag har suttit nu i typ en timma och tänkt på om jag vill bli någon typ av skribent. Fan va häftigt att inspirera folk av sitt skrivande. Få skriva krönikor om precis vad man vill. Få cred för vad man tycker. åååååååååh. Det är mindre än en månad kvar innan valet ska vara gjort ( jag vet att jag får ändra mig ), och jag vill bara försvinna. Jag vill skriva krönikor om allt mellan himmel och jord! "Doing what I do best", säga vad jag tycker. I hela mitt liv har jag haft känslan att inte blivit tagen på allvar, och nu kanske jag har chansen.

Den som nämner ordet gymnasiet för mig ett tag framöver, åker på rejält med spö.

film?

2010-01-01 @ 17:00:33

hej på er! Nyår igår var helt okej, lite lagom mysigt. Jag var inte ett dugg sugen på något annat så det var helt okej. Idag har jag bara suttit inne hela dagen och kollat på tv. Man är bra sliten efter julen, verkligen. Dessutom så kan jag inte tvätta håret själv, duscha kan jag ( med en plastpåse överhanden), men håret är verkligen en utmaning. Haha!

Då var vi ju inne på 2010 då, och jag har fortfarande inte kommit på så många nyårslöften, men dom som jag bestämt mig för att jag ska ha;

Inget godis ( Det kommer jag aldrig klara, men försöka går ju )

Bättre betyg ( Denna terminen ska det fanimej slickas röv, det funkar på våran skola )

Fast det kanske räcker ändå, jag är ju ingen höjdare på att hålla dom där löftena. Dessutom måste jag ha en ny kalender innan terminen börjar. Jag MÅSTE verkligen skriva ner, det blir lättare så. Man behöver inte tänka så mycket :)

Nu ska jag leta upp någon film att titta på, vi hörs!


RSS 2.0