Gott nytt år asså

2009-12-31 @ 16:14:48
Jo, det är ju så sant som det är sagt. 2010 är inte långt ifrån nu, det är helt sjukt! Jag har inget att göra för tillfället så jag hade tänkt fylla ut detta inlägget med en liten summering av 2009:


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Jag besökte platser jag aldrig varit på. Jag har vågat mer. Jag har blivit kär på riktigt (men är inte längre, killen är ett asshole.). Man gör nya saker varje dag, utan att kanske märka det.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Usch nej, jag kan inte hålla nyårslöften så det är ingen idé att jag försöker. Fast iår hade jag faktiskt tänkt att ha några :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jaa, även släktingar.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, och det har slititpå mig hela året.
5. Vilka länder besökte du? Jag var i Danmark över en helg i Maj. Turkiet två veckor, 22 Maj - 5 Juni. Tyskland i höstas.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jaa, verkligen.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Skagen och tiden underkonfiramtionen, sommaren som var otrolig! Och många fina stunder :) 
8. Vad var din största framgång 2009? Att våga stå för mina handlingar och säga vad jag tycker, fast det har jag alltid varit ganska bra på.
9. Största misstaget? Jag vet inte,men alla gör vi saker som vi ångrar.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Skadat är jag ju alltid tackvare mitt högra knä. Lite förkylningar, men inget mer.
11. Bästa köpet? Mopeden kanske? Eller ett pat jeans jag köpte i våras :)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Småprylar, kläder osv.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Det var nog mycket, jag är ofta glad. Så antagligenomgivningen överhuvudtaget.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Out of my hands - Milow (av en rätt hemsk händelse men..). Tarkans låt Símarik kommer alltid påminna mig om Turkiet. Så underbart har jag aldrig haft i hela mitt liv!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare. Big Time
16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts med släkten.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Försöka luras av folk som man trorfaktiskt bryr sig, men i själva verket bara lyssna till halvt öra.
18. Hur tillbringar du julen? Med Familjen, mormor och morfar, farmor, cecilia, carl och Moa!
19. Blev du kär i år? Haha, jaa..
20. Favoritprogram på TV? Jag hoppas den här frågan inte menar program som har gjort premiär iår, för jag tittar inte på nya Beverly Hills eller nya Melorse place. De riktiga serierna, annars får det faktiskt vara. Melrose från -92! Det är fanimej värt att se på! Men Kngiht Rider, Chuck, Smallville, Eureka, Vänner, 2½män och massa andra. Jag är inte så kräsen ^^
21. Bästa boken du läste i år? Twilightserien och Liza Marklunds.
22. Största musikaliska upptäckten? Rock/Pop överhuvudtaget, jag har annars varit mer för Hiphop/RnB.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En moppe, hehe.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, jag önskade mig inte så mycket mer så..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Precis på tolvslaget blev jag överraskad av Jennifer och Lollo, sedan hade jag nog kalas tror jag. Jag minns inte helt om jag ska va ärlig.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja varkligen, men inget jag kan komma på nu ^^
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Egen.
29. Vad fick dig att må bra? Resan till Turkiet var som en ny start.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Oj, svår fråga. Men jag måste nog säga.. Colin Ferguson!
31. Vem saknade du? För personligt för att skriva här, men ni som har haft mig på bdb de senaste åren vet nog.
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla på Cosmopolitan! Vi blev som en amilj där nere! Och Kaan som blev min nye bäste vän :D

______________________________________________________________________________

Med tanke på att jag har nämnt ganska mycket om Turkiet,
så laddar jag upp en härlig bild!






hehehe

2009-12-29 @ 15:20:21
Jaa, som ni kanske ser så har jag änna uppdaterat designen litegranna.. Men detär bara tillfälligt, för jag ska ha en annan en vacker dag.

Vi hörs!


Som vanligt segt

2009-12-29 @ 14:37:51
Jag må säga med sorg i rösten att jag missade dagens Eureka, tack vare Carema. Jag tänkte att jag inte skulle tillbringa så mycket tid där nere, men eftersom at den klantiga vikarien som tog emot mig igår, inte hade fyllt i min journal, och inte ens beställt ny tid till mig, så fick vi sitta där ett bra jävla tag. Men tillslut fick vi iaf hjälp, och sköterskan berättade att jag inte fick greja med fuktiga saker, bl.a inte disk! MOHAHA! Nu är iallafall såret inplåstrat och allt sådandärt, och jag måste säga att jag har ett underbart läkekött! Mitt sår är jättefint nu, jämfört med igår. Mirakel..

Just för tillfället börjar jag störa mig på att det inte finns nån USBkabel till min mobil. Inte någonstans finns det att köpa, wtf? Någon måste ju ha samma ingång som mig, så vi får la se, men det är otroligt störande.

Nu ska jag snart ta och gå en sväng, jag behöver komma ut. Jag har typ suttit still hela lovet och det enda man ser fram emot är tvn. Usch..


Carema

2009-12-28 @ 15:20:49
Hej på er. Jag kan ju inte påstå att denna dagen börjat så jävla bra. Ett besök på carema för att titta på ett ckligt sår som jag råkade orsaka själv. Helvetet brakade bokstavligt talat lös, mer säger jag inte. Nu är jag fucking jävla arg, så vi får höras senare.





Late

2009-12-27 @ 20:31:56
eyeyey! Igår när jag vart i stan så orkade jag faktiskt inte skriva nåt här. Ibland är det otroligt tråkigt och onödigt. Finns ju egentligen ingen mening med att skriva om man ändå inte har något att tala om. Jag kan inte påstå att jag själv har mycket att komma med. menmen. Idag har jag gått och segat heeela dagen. Kollade på Amazing race imorse när jag vaknade och sedan låg jag kvar i sängen ett bra tag. Jag har inte heller vart utanför dörren på hela dagen, känns lite fel faktiskt. På tvåan förut gick Rosa - The Movie, och jag kunde tyvärr inte göra annat än att kolla. Det kanske inte är något att skryta med, men jag såg faktiskt den på bio när den kom, ooooh! Nyss så slutade även Narnia: Prins Caspian. Den såg jag oxå på bio en gång i tiden, om det var förra sommaren tro.. Aja, skitsamma. Nu ska jag och mina raggsockar kolla på Ice Age 3 - Dawn of the Dinosaurs, om det inte går något annat på tv vill säga. Vilken härliga filmer jag kollar på, verkligen.


i bilen..

2009-12-26 @ 13:32:54
hallo på er! fasen va mycket snö det kom inatt. en turk hemma hade glömt vinterdäcken och det givk la sådär..HAHAHAHA. Nu sitter jag och julia i bilen och är påväg tillgbg, väntar på att mamma som köper blommor. Ni får ha en go dag i snön så hörs vi kanse ikväll. Over and out!

UNDERBART

2009-12-25 @ 14:46:26

Blev inget inlägg igår, eftersom jag hela dagen hade fullt upp med att greja, städa osv. Och sedan hade vi ju gäster hela dagen, så jag glömde av där en stund att jag hade en blogg. Det va jättemysigt iallafall, god mat och hemmagjort julgodis som jag och mamma gjort. Julklappar och julklappasspelet. På Spelet fik jag fyra handdukar (riktigt fina faktiskt) och en grej man kan klia sig på ryggen med som ser ut som en gris, super!

Nu ska jag kila, men vi hörs sedan!


DAGEN FÖRE JULAFTON

2009-12-23 @ 18:26:36

Thats true, people! Dagen före Julafton. Helt otroligt sjukt. Känns som att det var igår jag fyllde år, men det är över ett halvårsedan! Hösten har gått otroligt fort, vilket inte borde stämma eftersom den här terminen har vart jobbig. Jag har bestämt att nästa termin ska jag göra som många andra och "slicka röv". Det funkar ju tydligen på våra lärare.

Men iallafall. Jag har önskat mig ett par nya All Stars. Mina vita sjunger ju änna på sista refrängen.. Dessutom så fick jag igår ett nytt svart nagellack. Så imorse när jag skulle hämta det och prova, så hade min moder slått in det, haha! Så nu får jag måla i någon annan färg, vettifan vilken. Sedan önskar jag mig pengar. Mamma vet att jag önskar mig kläder, men jag blir lite smått skrämd när någon annan säger att han/hon säger att hon ska köpa kläder till mig. Underbar gest, men jag köper hellre kläder själv, hehe.

Nu ska jag a o leta fram ett nagellack. Vi hörs imorgon!

 


CHA

2009-12-22 @ 22:39:01
Go' kväll

Asså ska jag vara helt ärligt så har jag nada att komma med. Vi kan ju ta det om att stackars Brittany Murphy har dött. 32 år. En 32åring dör inte av ingen anledning av hjärtstillestånd,men idag när jag läste i GT (eller nån annan kvällstidning, minns inte vilken) så står det att hon dog av svininluensan. OKEJ?! ehh.. Det stod att hon ingick i en av riskgrupperna men wtf, (?).Dom ska ju vara vaccinerade för längesedan, eller? Aja, I really dont care actually, hehe.

Vi avsluter kvällen med en gullig liten bild, Godnatt M8!






JULSTÄD

2009-12-22 @ 16:38:21

Hallå fans! Nej jag skoja. Men ni kanske är för torra för att förstå det.

Igår var jag o hälsade på moa som fyllde två år i söndags, grattis kussen! Vi lekte med dockor, lego, lekte med lera, målade, åt och massa annat skoj.

- Moa, vad ska du måla?
- En jättestor mamma!

Idag har jag iallafall städat hela mitt jävla rum. Jag var på göken imorse oxå och kolla runt, och vem träffar man inte där mellan hyllorna om inte käppen i egen hög person! Jag köpte ett nagellack där för ett tagsen som visade sig vara helt ok(!!) så nu när jag insåg att mitt svarta va helt slut, så ska jag sätta gökens svarta nagellack på prov. Vafan, så illa kan det inte va, det är ju inte direkt göken självt som kokat ihop det. Dessutom hittade jag lite grejer till julklappspelet som vi ska köra på Julafton.

Jo, så när jag kom hem igen var jag illa tvungen att städa i mitt rum. Började med tidskriftsamlarna, rensade, sorterade och slängde. Bytt ut lite foton i ramar osv. Jag har nu oxå hittat lite plats för min andra stora MJposter, men min far måste dra lite spikar först.. Under all bröte hittade jagäven minnestidningen med MJ som man kunde köpa i somras tsm med Aftonbladet, GT och expressen. Förstasidan blev inramad, hehe. Jag kan inte hjälpa att jag är en stor fantast.

Nu är jag iallafall klar och ska snart baka julcupcakes (tror jag, får se om jag orkar).


LÖRDAG

2009-12-19 @ 17:59:26

Hallo allihopaaaa!



Jag har vart i Stenungsund idag för att handla käk till Julafton. Jag skulle ju oxå leta efter något att slå in för att ha med i julklappspelet, men kunde tyvärr inte hitta på nåt så jag får leta viidare..

MEN... ;

Jag har hittat uggs! jag trodde fanimej inte att jag skulle få mig några skor innan jul, men nu har jag allt fått mig ett par varma och goa uggs!

 


Först ville jag haft beigea, men det blev svarta :)





LOOOOV

2009-12-18 @ 16:41:09
Go' eftermiddag på er! Egentligen har jag inte tid med detta tjötet. trots att det är lov nu och allt, så har jag lite att göra. Just för tillfället så ska jag duscha och göra mig iordning för Julbord, och snart kommer Jossan. Vi spelade ju volleyboll mot andra klassen igår och torska. Inte för att jag bryr mig, jag bara går runt o klappar folk som blir arga på ryggen.

Imorgon ska jag hänga med familjen på julshopping ( hade tänkt att leta lite grejer till mig själv oxå (a)). Bland annat ska jag köpa julklappar till Julklappsspelet som vi ska köra med släkten på julafton. Dessutom ska jag sova! fast inte för länge, jag vill inte missa barnprogrammen :)

Men nu måste jag kila!


me and lollo,<3



HEY

2009-12-17 @ 16:32:17
Shit, jag har inte skrivit nåt sen i måndags, goooooooooosH! nee, jag skoja.
Jag har inte haft tid, jag har haft fullt upp med att sjunga singstar med Julia och bakat julgodis.
Idag har vi spelar volleyboll mot 9B och lärarna. Vi vann mot lärarna, men förlorade mot 9B. Men vem fan bryr sig? Inte jag iallafall. Jag hade åtminstone snyggast tröja!

Nu ska jag snart äta tacos och klä granen. Vi hörs


over and out!




MÅNDAG

2009-12-14 @ 13:39:35
Idag steg jag upp klockan 6, kära vänner. Jag lider. Jag behöver sova.
Lite tråkigt att jag typ inte kunnat sjunga idag för att min röst inte är helt ok eftersom jag är förkyld.
Luciatåget gick bra tror jag.. Det gick åtminstone bättre på Olssons är i skolan. Antagligen för att olssons bjöd på saft, godis och clementiner. Nu känner jag att jag börjar bli lite hungrig så jag kanske ska ta och stoppa i mig något innan vi ska in till uddevalla och köpa gran.

Over and Out!


SUNDAY

2009-12-13 @ 19:54:27

Hallo alla mina kära läsare! Jag kan ju inte påstå att ni är supermånga, men Kissie; se upp! .. Bitch.

HAHHA. Jag har vart i kyrkan nu på kvällen och kollat in ett luciatåg.
Jag måste säga att prästen kom med dagens;

"Varför hade Lucia krona med ljus?
- Hon hade ingen pannlampa."

HAHAHA. Ja, vad gör man? Jag är mållös..


Jag tror oxå att min underbara snuva är på bättringsvägar. Men jag har en känsla av att om jag säger det, så kommer den bli ännu värre imorgon när vi ska ha det kära Luciatåget i skolan. Jag kan inte påstå att jag sovit speciellt mycket de senaste dagarna. Upp klockan 7 på vardagarna, sen blev jag uppdragen 5 i lördag, och imorse vaknade jag typ.. 7.30? Och imorgon ska jag upp 6. Herregud, jag borde ju vara jättetrött men believe it or not, jag är inte ett dugg trött.

Igår när jag var på Ullared skulle ju jag ha köpt den mörkaste bruna hårfärgen jag kunde hitta. oturligt nog var den mörkaste bruna hårfärgen jag kunde hitta, ljusbrun. Därför köpte jag mig en kolsvart färg! Ja, jag blev aningen chockad själv faktiskt.. Så idag så skulle jag ju då slänga i färgen ( eller ja, mamma..), och första reaktionen av min familj var något i stil med; ........... .

Men efter jag fixat till det lite så blev det bra trots allt, och jag är faktiskt helt okej nöjd! Matchar otroligt bra med mina svarta glajjor (och mina konstant svartmålade naglar). Min lillasyster fråga mig om jag skulle bli emo, men jag förklarade för henne att man är inte emo för att man färgar håret svart, och nu tycker hon oxå att jag passar i färgen. Undra hur folk i skolan kommer reagera.. Jag lär ju få höra ordet ett antal gånger, men wtf? har dom sett hur dom själva ser ut? Jävla stolpskott.

Nu ska jag bänka mig framför TVn med pepparkakor. Its time for Playa del Sol, Parlamentet och Paradise Hotel!




Over and Out!




ULLARED

2009-12-12 @ 19:09:13

..is the shieeet!

Imorse klockan typ 5, väckte min moder mig. Vi skulle nämligen ta någon buss till Ullared.
Bussen gick vid 06.45. På något vänster varte rätt gött att åka så tidigt, för vi va hemma vid 16.00 igen!
Meningen var ju då att köpa julklappar, men jag är makalös på Ullared (fast vem är inte?).
Jag hittade;
En väska
Hårfärg
Örhängen
Kofta
Tshirt
och lite smått shit

och just det, Emma goes svart hår! jag har ingen jäkla aning om hur det kommer bli,
men det lär vi la märka..

På vägen hem förut så fick alla på bussen ta tre lotter på man. Typ alla förutom jag vann! jag fattar inte, fick jag lotter från fel ring eller? Fast jag kan inte påstå att jag känner en väldig förlust.. Min mamma t.ex, hon vann tvättmedel , grattis Mamma!




MAMMAS POJKAR

I Torsdags visades ju sista avsnittet av Mammas pojkar. How sad.. HAHA. Tro det eller ej, men jag har faktiskt följt programmet. Jag såg inte de första avsnitten, det blev änna rörigt med alla tjejer ^^.

Det stör mig fortfarande varför Bobby valde Julia. Whats the deal liksom? För det första så är inte Bobby och Julia tillsammans idag, men hade han valt Jane hade chansen nog varit åtminstone liiite större.

Christian valde Viktoria, och dom är inte heller tillsammans idag. Dom har ju typ inte ens träffats sedan dom kom hem? Va är detta för ett skitprogram? Ingen framgång för fem öre! Herregud..

Tim var enligt mig den mest jordnära personen i programmet. Han såg bäst ut oxå, haha! han valde ju då 18åriga Moa. Bra val enligt mig! Dom är visserligen inte heller tillsammans idag, men åtminstone vänner och träffas.

 

Detta programmet har ju resulterat i noll framgång. Great TV4!

Over and Out!


TJUPP

2009-12-10 @ 15:44:53

uhm, jag måste nog säga att idag har inte varit en speciellt ansträngande dag. Känns mer som att man spenderat hela dagen i datasalen, för i stort sett har man det.
Shit vad det är spännande i Paradise Hotel!
Åker inte Franscesca ut nu så brakar helvete lös. Shiiet, hon ska ut!

naaaw ♥  |
               |
.              V





over and out!



Tonight is the night

2009-12-09 @ 19:33:32
Go' kväll! nu har jag vart och socialiserat mig en stund, och nooo! det va inte speciellt roligt..
Nu blri det scrubs och sedan Paradise hotel. Idag åker Francsesca ut! (Om vi hemma i tvsofforna har en otrolig tur).

Vi hörs imorgon, over and out!


Hóla!

2009-12-09 @ 15:36:19

Chacha!
nej jag skoja. Jag suger verkligen håååårt på Engelska och Tyska. jag som trodde att det va mina bästa ämnen.. Tydligen inte. Menmen shit the same.

Jag måste bara säga det att , visst är det tråkigt med folk som säger saker, och tar för givet att man ska tycka det är kul. Iaf, jag hatar det. Och inte heller får man höra något "förlåt" eller liknande. Men okej, jag bryr mig inte längre.

Imorgon ska vi göra nåt shit med kamratstödjarna ( jag är kamratstödjare för att jag är så otroligt snäll mot folk! ), typ gå in i klasser o säga hej osv. HAHA. Boring, men vad gör man inte ♥

Nu ska jag hjälpa min mami med maten.

Over and out!


Dienstag

2009-12-08 @ 21:04:24

HHAHA, uhh. Jag och Marielle har "pluggat". Wow va vi är duktiga.
Dessutom var jag tvungen att bädda rent i min säng och jag har en ultrabra smak på påslakan ♥

PIPPI HAS IT!


Over and out!
(om ni inte fattat så har jag brottom till tvn)



 

 


Emma säger sitt

2009-12-07 @ 16:08:23

Jag vill diskutera något. Det är roligt o säga vad man tycker. jag stör mig otroligt på folk som inte vågar berätta vad dom tycker för att dom är rädda att något ska hacka på dom. Usch.
Jag ska hitta nått att diskutera, vänta lite..


HAHHAHAHAHHAHAHAH!

Jag läsate just att deltagarna i Paradise Hotel hade blivit nerslagna utanför ett hotell, och jo! Vad har Emma att säga om detta?

Svar: Asså man kan ju först tänka på dom som går med på en sådan grej som Paradise Hotel. Det är ju lite horigt. Dom har ju faktiskt sex för pengar, HAHA! Men sen kan man ju se på det så att; man tror väl inte att man kan gå med i ett sådant fiaskoprogram och sedan inte tro att det blir några konsekvenser? Am I riiiight?! Shiet.

Okejokej, jag kan la hålla med om att man inte behöver slå folk medvetslösa, men ärligt? Ingen lär ju ta dom seriöst efter den serien, en grupp juckdjur liksom. Men egentligen ska jag ju inte säga för mycket, jag råkar ju faktiskt följa Paradise Hotel (a). Jag gillar Greta, Cimon, Catja och Andreas. Fuck off jackie liksom (:

Over and out!






061209

2009-12-06 @ 11:49:26

Iiih. Jag är trött. Låg igår kväll i min ensamhet och kollade på Robinson, det är rätt roligt ändå. FYI; Jag hejar på Agwe! Imorse vaknade jag i perfekt timing för Amazing Race, jag tittar på det varje söndagmorgon klockan nio ^^. Har oxå hjälpt min mamma med lussekattbak. Igår gjorde hon Äggost, det är det bästa som finns!

Dessutom läste jag i en skvallertidning att MJ's son har fått Vitiligo. Thats wierd. Och även det att pappan till pojken som anmälde MJ för sexuella utnyttjningar har tagit livet av sig, NICE..

Jag tänkte bjuda er på en liten go låt idag, det är ju trots allt Andra Advent idag! Tiden går riktigt fort verkligen! Lyssna och njuuut.

 


Sorry dude.

2009-12-05 @ 14:06:49
Det är så otroligt underbart att vi inte har något mer plugg. Eller jo, ett engelskaprov men det är ingen Big deal.
Har inte kunnat uppdatera på ett tag för att jag har haft mycket att göra denna veckan, etvå prov och en inlämning. Life is shit. Menmen, idag har jag nada to do, så jag sitter här och har inte gjort mig iordning för fem öre. Det är otroligt underbart.

Igår var jag med Jossan och vi bakade pepparkakor. De blev riktigt smarriga! Sedan käkade vi Tacos. Jossan, jag och mamma. Vi sitter och snackar om gudvetvad och helt plöstligt sätter jag tacoskal i halsen och får världens panik och får inte upp det (eller ner det whatever). Mamma stog och slog mig i ryggen i typ 10 minuter men inget hände. Tillslut trodde jag att det va mina sista andetag, men efter att ha halsat typ 2 liter vatten så släpper det. Tackochlov, vem är min skyddängel?

Här får ni en lite rolig video som jag fixa till förut:



Nu ska jag åka och handla mat med min käre moder.
Ni får ha en grym dag! Vi hörs :D


Onsdag

2009-12-02 @ 16:12:55

Jag vet att jag inte blogga igår. Detta pga av att jag har otroligt mycket att göra nu. Allting är skitsnurrigt och jag fattar typ ingenting. Jag är otroligt skoltrött nu, och ibland vill jag bara dra åt helvete. Bokstavligt.
Idag hände något ofattbart, tro det eller ej, men ibland vet jag inte riktigt varför jag ännu inte skjutit våra lärare.
Idag sa en viss lärare till mig att han inte kunde sätta något betyg på mig för att jag inte lämnat in mitt arbete. Tråkigt för honom att jag lämnade det till honom för ett antal veckor sedan! Är man glömsk eller bara allmänt cp? Dessutom frågade jag honom vad han hade gett mig för betyg, för det hade han inte heller någon koll på. jag kunde ju sagt precis vadsomhelst, inte direkt att han hade reagerat.

Idag kunde jag börja använda min nya mobil! Jag är typ överlycklig. Fast det borde man ha förståelse för med tanke på vad jag hade får någon innan.

Nu ska jag plugga tyska, för imorgon är det prov.

Vi hörs!



RSS 2.0