grattis pappa!

2010-10-26 @ 17:19:49
Idag fyller min pappa år och därför vill jag bringa en skål för honom. Nej, jag skoja. Men lyckosten grillar fläsk på Kreta nu så jag ska alldeles strax ringa honom.

När jag åkte till skolan igår hoppade det på 31 ungar på bussen. Jag och Ellen kan knappt höra vad vi säger och det är fysiskt omöjligt att stänga ute allt ljud. När ungarna gått av igen uppstår en dödlig tystand, till Ellen bryter ut: "Tystnden som uppstår när 31 ungar lämnar Orust Expressen". Och vipps, så har man en facebookgrupp. Den är inte skapad än dock, ska få ellen att fixa den (hon ville att jag skull göra det..).



Hadehade!

sunday

2010-10-17 @ 17:48:51
Vart en bra vecka? Det har min varit måste jag nog ändå säga. jag har egentligen inte gjort något över det vanliga dock..

Igår var jag hos min mormor i Göteborg och fick träffa min lilla kusin som var 2 veckor i fredags! URSÖT!!! Kul att träffa lilla Moa oxå som jag inte träffat på minst en och en halv månad.

Idag har jag vart på kalas hos min bruusha. Grattis Andreas! Fick träffa Louise och det var inte igår det heller!


Mys på brygga. Om det ändå vore sommar..

Nu ska jag plugga matte. Ha det fint!

Speaking of..

2010-10-14 @ 16:22:10
Bilderna jag lade upp igår. Grejen med dom var att dom faktiskt var riktigt fina. Så laddar man upp dom här, sticker iväg för att slippa datorn ett tag och eftersom man följer sig själv på bloglovin, läser sina egna inlägg så upptäcker jag att bilderna såg förjävliga ut! Nu får blogg.se göra något åt kvalitéten alltså!


Armbandet är från Spanien

Har jag dött eller?

2010-10-13 @ 18:04:55
SVAR: Nej, jag lever. Känner mig dock lite halvdöd ibland kan jag erkänna. Ganska mycket plugg just nu, men snart är det Höstlov och då ska jag försöka att förbättra uppdateringen. Ska ta och berätta att ringarna jag blev av med hade lämnats in på receptionen i Simhallen. TACK TILL DIG SOM MED ETT GOTT HJÄRTA LÄMNNADE IN DOM DÄR!

Samhällsplugg skriker på mig här så jag får återgå till det..

Bjuder på två bilder från när jag och Jossan var ute för några helger sedan och fotade!




By The Way, Jag har kapat av mitt hår..

RSS 2.0