Idag påminner jag lite om denna bruden

2010-06-20 @ 19:03:11
jag färgade ju håret igår. Hur tycker ni det blev? :)



Jag gjorde det enkelt för mig idag och slängde på mig en enkel men himla snygg jeansskjorta, ett par leggings och bruna sandaler. Klockan är från o.n.e. Glasögon från hemlig källa!

Söndag

2010-06-20 @ 15:18:11
Go' morgon på er. Eller förmiddag. Eller eftermiddag, jag vet inte. Fick mig allt lite luft igår kväll trots allt. En promenad med Emilia fick det bli och efter gick drog vi hem till henne och lyssnade på Pontiak Johanzon till högtalarna sprängdes (Inte riktigt kanske..). Senare kom hennes pojkvän och mina ögonlock blev så tunga att jag kilade hem och la mig i sängen för att titta på She's the man, en av mina absoluta favoritfilmer. Kollade i TV-tidningen och såg att This is it kommer på 3an ikväll kl. 9 (?). Nej, jag ska inte kolla på den. Jag har ju den redan, hah! Var ett tag sedan jag såg den dock. Ska man kanske slå på den ikväll?

Fast jag tror inte det. Jag kom just på att jag börjar jobba imorgon på ett ålderdomshem som inte ligger så långt härifrån (500 m max!). Jag är riktigt nervös för att vara helt ärlig.. Jag börjar kl. 8 och hade bestämt mig för att lägga mig mycket tidigt idag, just för att vara pigg imorgon.




Sedan en liten annan grej. Imorgon är det 21 Juni. 21 Juni för 16 år sedan föddes jag, coolt! Det är min födelsedag imorgon! En konstig känsla har jag dock.. Kvällen innan min födelsedag brukar jag inte kunna somna just för att jag är så förbannat exalterad, men nu ser jag bara min födelsedag som en litetlitet, inte speciellt nödvändigt trappsteg. Jag sa förra veckan till min mamma att jag inte ens var så noga med något kalas och ståhej.. (Vart är världen påväg?!) Kalas blir det ju förstås, men bara med de allra närmaste. Jag önskar mig inget speciellt, då jag redan bestämt mig för att köpa en ny dator då denna är så otrolig dålig!




Eftersom jag bor så otroligt fint och nära vattnet så kommer det här med fiske på köpet. Jag och mina vänner går gärna ner till havet med våra fiskespön, med fika o gottigt!


Nu börjar det värka i fingrarna på mig och jag måste städa lite här hemma.

Ha det fint och glöm inte: Allt kan hända i rymden!

dark

2010-06-19 @ 20:40:48
Hej på er! Idag har jag mer eller mindre suttit inne. Gick en sväng till affären men mer än så har det inte heller blivit. Men en annan grej jag gjort idag då va.. JAG HAR FÄRGAT HÅRET! Det blekte sig så fruktansvärt när vi va på kreta för några veckor sedan "and I couldn't stand it", så nu är jag mörkmörkmörkhårig!

Jag borde kanske hitta på något, men jag börjar tappa lusten när det finns såna ljushuvuden i denna värld..

Ha det fint!



Igår med ett gäng vänner

data natten lång

2010-06-18 @ 13:40:15
ligger just nu med Jossan bredvid mig här i sängen, Michelle åkte nyss hem. Igår var vi på roadtrip. Från Ellös till Torebo till Göksäter till Tegneby till Ellös till Torebo. Får hoppas att soppan räcker en sväng till Ellös igen så att jag kommer hem..

På kvällen åt vi upp en hel form rabarberpaj. Sedan har vi legat i sängen halva natten och målat på Michelle som blev den första att somna!

Ni får ha en fin dag!
Och glöm inte: Allt kan hända i rymden!


LOOOOOOOOOV

2010-06-15 @ 17:32:25
Det är tråkigt att jag inte har tid att skriva så ofta, men tack till er som trots detta finns kvar!

Det har hänt mycket det senaste som ni redan vet och blogg kommer i sista hand. Det låter tragisk, men så är det.. I fredags gick jag ut och tack till alla fina blommor och presenter, superkul verkligen! Lovet har börjat helt okej. En mjukstart kan man säga. Badgästerna börjar rulla in (jag bor mer eller mindre på en sommarort) och vädret är väl sådär.. Just nu blåser det och igår kom en del skurar.

Nu ska jag fixa till mig lite och sedan dra ut med några nära vänner. Vi hörs imorgon, det lovar jag!


visst är ju snögg?!

wow..

2010-06-06 @ 16:10:16
..Jag hann inte mer än att anlända Kreta innan saker och ting inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Trots det var jag inte förvånad för fem öre. Jag menar, det hjälper inte att be.

Nu är jag iallafall hemma och på grund av ovastående har jag behövt ta hand om min familj lite extra. Jag visste att när jag väl kom hem, skulle jag återvända till verkligheten och det märkte jag 23 sekunder efter jag kommit innanför dörren på vårt blå hus. Det har gått två veckor nu och sorgen har lagt sig lite.

Den 21 maj 19.30 avgick vårt plan mot Kreta.
Den 21 maj 20.30 avled min farmor.


Tack för ert otroliga stöd.
/Emma


RSS 2.0