Dagens

2009-11-30 @ 17:28:59


Jag har inget att komma med så det får bli ett

DAGENS YOUTUBE-KLIPP!








14.52

2009-11-30 @ 14:52:58
Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag blir helt galen på den där mobiltelefonen nu! Jag vill inte ha något abonnemang, och dessutom har jag inte använt det!

Jag har inte att komma med just nu, så ni vet..

Sitter o äter pepparkakor och surar i min ensamhet.

Vi hörs senare


Go' kväll!

2009-11-29 @ 17:40:14
Jag har slått mitt rekord på att sova länge idag. 13.30. Det är länge för mig. Jag brukar vakna typ 8 eller 9 på morgonen bara för att jag inte orkar vara uppe länge på nätterna. Jag va rätt stolt, och det förvånade mig att mina föräldrar inte skicka upp mig ur sängen. Har kollat på typ hundra filmer idag, eller åtminstone två. Funderar på att se ''Sex and the City'', men jag vet inte om jag kommer gilla den, och varför slösa tid isf? haha.

Kan ni fatta att det är första advent idag? Heelt sjukt. Det är snart ett halvårsedan jag fyllde år, men det känns som igår. Wieeerd!

Min fader jobbar så sent hela tiden, så han hinner aldrig hämta min mobil på posten, och dessutom ska jag typ skicka tillbaks den. Jag kan inte ha abonnemang, det funkar inte.. Jag smsar för mycket :(

Så nu lär jag få vänta ännu längre innan jag får en ny. That sucks..

Nu orkar jag inte skriva mer, ska käka lite cupcakes och sooofta!

Vi hörs imorgon!


Cupcakes

2009-11-28 @ 14:52:09
Jag passade faktiskt på att baka cupcakes till mina föräldrar idag för att visa min uppskattning.
Dom älskar mina cupcakes!






Nu ska jag göra lite nytta!
( jag skojar, det har jag ju nyss gjort)



God morgon

2009-11-28 @ 12:16:27
Vanligtvis brukar ju inte jag vara uppe speciellt länge på fredagslashlördag-kvällar, men jag va inte ett dugg trött igår(inatt). Jag hade typ gått och klagat hela dagen på folk som hade klätt ut sig för Sunedagen. Tillslut frågade Martin mig va jag hade emot folk. Kom inte på nåt bättre svar än "PMS". När jag va hos Emilia igår och käka Tacos och mös, så varnade jag henne för mina humörsvänginar, som tydligen är värre än någonsin. Jag tror hon är lite rädd för mina Bitchblickar, men hon behöver inte oroa sig påminde jag henne, Det är bara sådan jag är xD

Vakna imorse och låg o kolla på barnprogram helt i min ensamhet. Yu-Gi-Oh och "Mimmi och Mojje i Karibien".

Sedan hade Julia fått hem en Dubbel-DVD med två animerade filmer. Hajar som hajar och bortspolad. hajar som hajar har vi haft innan, men den har hackat. Låg iallafall och kollade på Bortspolad imorse, för den hade jag aldrig sett. Den va rätt rolig!

Nu har resten av min familj åkt på Julmarknad, själv orkade jag inte följa med. Har på mig sovshorts och Skoltröjan. Detär mysigt värre :D

Nu ska jag släna in lite revben i mikron, jag är jättehungrig och jag är supertrött på flingor och macka och sådan skit..

Vi hörs senare!


woooow

2009-11-27 @ 23:42:16
Jag har en känsla av överskottsenergi, hur kan det vara sant?
Jag brukar ju alltid vara trött på fredagar. Dessutom måste jag säga att detta va den bästa fredagen på länge. Då tänker ni; "What a depressive life'' , right? Haha, säg va ni vill, men jag gillar denna Fredagen. Den är mysig. Jag har istortsett jättetråkigt, fast  det stora hela har jag jättekul. Wierd feeling.

Funderar på att lägga mig o läsa lite. Det är så förbannat gött o försvinna bort ur denna värld med krig (Thomas sa att det pågår ca 30 krig där ute i vida världen). Så trevligt att bara glömma allt for a while. Håller på att läsa New moon igen, håller på att leta likheter och skillnader mellan boken och filmen. Läsa är typ sådär "överidylliskt" som Reidun hade sagt.

Mariette åkte ut ur Idol idag, belive it or not, men jag har kollat hela programmet. Erik och Tove i Final, yes! Jag har inget mer o skriva om Idol, så kul är det inte. Lets talk about Måns Möller.

Cirkus Möller. Vilket helskönt program! Sean Banan's "Kebnekaise" gick rakt in i hjärtat.

Okej, det va inte heller så roligt. Undra vad jag ska göra imorgon. Kanske borde sova.. Jag börjar bli lite trött nu efter allt skrivande. Vi hade ett geografi-förhör idag. Jag kunde allt, men jag finns typ inte i Thomas värld eller nåt, han ser inte mig. Thank you, jag vet vart du bor♥

Jag skulle få den nya mobilen idag, och ja den har kommit. Men jag kände en fruktanvärt ånger förut. Abonnemang är inte min grej. Hoppas man har ångerrätt.

Jag blev bjuden på middag idag! Emilia bjöd hem mig på Tacos och vi satt o snacka om allt, det va riktigt mysigt faktiskt. Emilia kan man alltid prata med, just that u know.

Nu vill jag inte skriva mer, är det okej?
Jag skiter i vad ni tycker, vill ni nåt så får ni msna!

Ha nu en underbar natt tillsammans!



Fredag!

2009-11-27 @ 15:13:07
Vad jag älskar Fredagar!
Idag kommer min mobil! (tror jag, SIM-kortet har iallafall kommit)

Idag har det vart Sunedagen, vackra outfits, verkligen.
Bilder kommer senare om jag pallar, nu är jag
helt slut efter en skolvecka..


Jag tror jag ska fixa lite med designen idag, om jag har tid.

Ha en underbar Fredag, vi hörs!



Segt

2009-11-26 @ 16:13:28
Har inte haft tid att blogga, satt och plugga hela dagen igår, klandra mig inte!
Jag hade ett väldigt roligt Fysikprov idag. Nej jag skoja. fast det va rätt roligt där inne när vi bara va några kvar, haha ^^. Vi fick hem skoltröjorna igår, btw.

Imorgon kommer min mobil (om jag har en väldans tur) på posten! Då blir det massa bilder på bloggen!
Ni längtar, right?

Denna ska jag ha:


Jag ska ha den som är Rosa

Nu ska jag läsa lite geografi, ni får ha det!



Hur skit kan det va?

2009-11-24 @ 19:59:24
Okej, jag har länge gått och funderat på en grej. Jag vet åtminstone två kända bloggerskor.
(Båda är blonda och ser ner på mänskligt folk)
Dessa två är och shoppar i princip varenda dag..
Varje dag kommer dom hem med saker, och på i princip alla plagg står det;

''En skittröja jag hittade''
''En klänning, asbillig skit''
''Leggings från någon skitbutik''
''Skitsaker''
''Billig skit''
''Skit''
''Skit''
''Och en massa mer skit''


Då börjar man ju undra lite.. varför köper dom bara skitsaker? Varför inte istället köpa saker som man faktiskt tycker om? Eller är det så att det är bloggerskor? Dom får inte köpa saker på H&M och GinaTricot, för då är allting plötsligt skit (?). Då fattar iallafall inte jag hur folk tänker. Faller för grupptrycker eller? Borde man inte vuxit ur det när man är en sådär 18-19 år? Eller varför bara inte inse att dom älskar att handla på H&M och Ginatricot? Vi har ju redan fattat! Dom har bara svårt för att våga visa att dom älskar Gina! Nästan allt dom handlar är därifrån! Det är ju för sjutton skrattretande! Så otroligt löjligt..

Word


Tävling hos Foki!

2009-11-24 @ 19:43:31
Just nu är jag med och tävlar om ett valfritt smycke på www.fokis.se.
Va med du oxå! Det är enkelt! Gå in på hemsidan så hittar du reglerna :)



 www.cocoo.se, massa häftiga smycken!

Om jag hade jag vunnit, hade jag valt:



Hade fint!




Cupcakes!

2009-11-23 @ 19:59:36

Jag har just bakat cupcakes. Idag med en helt egen frosting med nougat! Riktigt gott (tror jag, jag har inte smakat ^^)

Tänkte visa er lite av vad vi tittar på på rasterna..

DR MUGG! han är väl för underbar? ;D





Seg Måndag

2009-11-23 @ 16:12:16
Sorry för dålig uppdatering, men jag har fullt upp. Skolan har inte vart roligare än vanligt (förvånade? nej tror inte det). Imorgon har jag Tyskaläxa och ett idrottsteoriprov eller va man ska kalla det, men det kommer nog gå rätt bra, det verkar inte speciellt svårt.

Kommer lägga ut en dagens låt idag, yeey!


Vi hörs hörni!


trött

2009-11-22 @ 15:11:45
Var som sagt o hyrde film förut, jag har nästan sätt alla filmer..
Jag va riktigt sugen på att se Transformers - De besegrades Hämnd, efter att jag såg transformers på tvn igår, men istället blev det en som hette Role Models ( Kolla Trailern där nere )

Nu ska jag bara vila resten av dagen, göra lite plugg.








NAMNSDAG!

2009-11-22 @ 12:34:22
Visste ni det? Klart ni inte gjorde, ni har säkert inte koll för fem öre. Det är min namnsdag idag! Jag hade helt glömt av det själv, men jag fick ett trevligt Gratts-sms av min mormor (ja, min mormor kan skriva sms ;))

Så jaa, grattis till mig helt enkelt! (Cecilia, inte Emma)

Nu väntar jag på att min pappa ska kolla klart på nån skidåkning, sen ska vi sticka o hyra film, och jag ska käka kitkat. Ni får se senare vad det blir för en, jag vet inte själv än..



Det är här man ska bo!



god morgon!

2009-11-21 @ 10:18:15

Jag vaknade 08.20 imorse. Jag är trött. buhu. Jag fattar inte folk som kan sova hur länge som helst, det är helt omöjligt..

Idag blir det Stenungsund, Donken och New Moon! Problemet är lite bara hur vi ska ta oss dit.. Men det löser sig nog.. förhoppningsvis.

mer har jag inte o komma med nu. Nu ska jag duscha och göra mig iordning och vänta på ett samtal :)

Vad tycker ni om mitt konstnärliga verk? :D




hihihi!



Ny header!

2009-11-20 @ 19:45:25
Efter lite eftersökningar o shit har jag äntligen fått till en tillfällig header! Den är ju iallafall bättre än den jag hade innan, som i princip inte var någonting. Det enda jag undrar över nu är varför det inte går o se videorna längre? Som ni kanske ser som finns det inga videor på hela bloggen (?) Ska försöka fixa det så fort jag kan, men just nu är jag riktigt trött.

Så länge önskar jag er en riktigt go' kväll allihopa!


Tävling hos Foki!

2009-11-20 @ 16:54:21
Just nu är jag med o tävlar om en iPhone på www.fokis.se. Och om jag vinner får jag även ett jättehäftigt skal!
Om jag skulle vinna (vilket antagligen är bortom mina drömmar ^^) så får jag välja ett valfritt skal, och jag skulle ha valt detta;


Detta skalet är ju grymt sött! Med tanke på att jag inte har (eller har råd med) en mobil som ens går att ringa på, så hade detta varit så häftigt! :)


Här hittar du sötingen som håller i tävlingen: www.fokis.se
Här hittar du skalet jag valt: http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-NaturalTouch-Case-svart-med-blommor.html

Lugnt

2009-11-20 @ 16:53:10

Som det ser ut nu verkar det bli en lugn Fredag, rätt härligt faktiskt. Middag med familjen o sånt :D
Sitter o pratar med michelle på Skype, vi tittar på roliga youtubefilmer. Haha!

mohaha!

Det finns en video där Johan Glans och Björn Gustavsson
gör ett ABBA-medley, den är jäkligt rolig, men jag orkar inte
lägga upp den just nu, så ni får leta själva :)


Friday, me like

2009-11-20 @ 15:44:15
Hóla! Skolan idag har vart riktigt lugn faktiskt. Huvudvärken igår försvann innan jag skulle lägga mig till sömns, vilket va gött. När jag vaknade imorse kände jag mig friskare än innan sprutan (?). Wierd feeling, I know. Hade kemiprov idag, och jag kände mig ganska säker, gick rätt bra faktiskt. nu vet jag oxå varför folk säger att man ska följa med på lektioner ;). Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kommer nog ta det lugnt efter en relativt hetsig vecka. Imorgon ska jag och Josse in till Stenungsund och titta på New Moon! Tänk att ett år gott så himla fort! Jag har oxå hört att det kanske kommer en femte bok (?) Nån som kan försäkra mig om det?

Detta va allt jag hade att säga för nuet.









God natt (?)

2009-11-19 @ 18:56:20

Detta blir nog sista inlägget för idag, för ni måste jag vila upp mig så jag förhoppningsvis kan ta mig till skolan helt frisk (eller åtminstone ganska frisk) imorgon. Men ni kan väl bara slösa bort en enstaka minut o titta på denna, den är görcharmig!

 

Vi hörs imorgon, då är det Fredag!



-

2009-11-19 @ 18:05:23



Jag måste bara säga det, Chris Daughtry är så jäkla bra!


Ge den nåra minuter, det är den värd



Jävla vaccin

2009-11-19 @ 17:58:55
Jag vet, uppdateringen har varit på noll, men jag har inte mått speciellt bra. Fick vaccin mot svininfluensan igår, och sämre än såhär har jag inte mått på länge. Igår hade jag frossa, ont i nacken, axeln och armen. Jag trodde faktiskt ändå att jag skulle klara mig rätt bra, men jag har nästan inte sovit ett piss på hela natten. Jag vaknade av att jag mådde illa och hade skitont i armen, men jag gick till skolan iaf. Mindre än hälften av alla elever var där typ.. Klockan blev typ 11 och jag pallade inte mer, gick hem och nu har jag legat på soffan och i sängen hela dagen! Huvudvärken är förjävlig! Jag hoppas iaf att det går över tills imorgon, då det är dags för kemiprov, vilket va meningen att jag skulle plugga på idag, men jag har inte rört boken.

Ha en görgo' kväll!







Tisdag

2009-11-17 @ 16:52:01
eyey! inlägg innan skolan kommer inte på fråga, FYI. Gymnasiemässan i Uddevalla var verkligen värdelös, nu vill jag ännu mindre gå där. Det blev istället en tur inne i "stan" som dom kallar det.
Bara så ni vet och som ni säkert märkt så lägger jag inte in speciellt mycket bilder, men efter jul kommer det bli ändringar på det ;) Den mobilen jag har nu är från typ stenåldren (?), vilket gör att jag inte kan lägga in några bilder och min kamera är alldeles för komplicerad.




(Jag har nästan inga bilder på denna datan, men för omväxlings skull
får ni en från i somras. Emma och Jossan)


Snart är det dax för pizza, smarrigt värre!

Kanske blir ett inlägg innan jag lägger mig sen, vi får se ;)





Deutsch

2009-11-16 @ 18:06:40
Jag är riktigt arg på min mamma, eller åtminstone var.. Hon väckte mig när jag drömde världens bästa dröm! Hell ortroligt. Fick iallafall upp min slöa kropp ur sängen och hann göra mig iordning till skolan som började med musik. Kan ju inte påstå att musik är speciellt härligt på morgonen, men det gick allt bra ändå ;) Jag har dessutom gjort ett sångtest idag för att kolla om jag var altare eller sopran, och det visade sig att jag kunde båda , att jag helt enkelt fick känna efter vad som kändes rätt i respektive låtar. Har vart runt typ halva sverige idag för att kolla i affärer, intespeciellt kul kan jag säga. Sedan har jag pluggat tyska. Det känns inte som jag gör något annat än pluggar tyska. men det är livet.. tydligen. Nu ska jag nog slå på tvn och slänga mig i soffan, jag är trött!


Ha det fint!



Bad update

2009-11-15 @ 20:17:04

hóla! jag har inte kunnat uppdatera på hela dagen pga att jag vart i göteborg hela dagen. Meningen var att jag skulle hitta skor, men tro fan att jag inte hitta ett par.. Tyskan tar kål på mig, men jag känner inte för att ge upp så jag biter ihop och kör på. Skulle egentligen kollat på Playa del sol nu, men av någon konstig anledning sitter jag här ännu. Har träffat underbara Moa idag, otroligt kul! Vi har lekt med lera och åkt rutschbana ♥

Nu blir det mer tyska och snart sova. Skola imorgon, Hare gött!





JAAA!

2009-11-14 @ 21:40:35

Team Ola! Den jäkla kören sjunger rakt in i hjärtat på en, bokstavligt. Jag har aldrig varit intresserad av körslaget, men Team Ola är fan värt att lyssna på! josse den lilla godingen har ringt o röstat för en hel armé, så vi får väl tacka henne lite ♥ Kören va absolut värd vinsten!








Imorgon drar jag mot göteborg för att leta skor, vi får väl se hur det går..







Kläder! Ingen vill väl gå naken..

2009-11-14 @ 14:28:32

Jag har absolut inget att göra. Vädret är kasst (som vanligt i det här tråkiga landet)och här är dött. Tänkte att jag kunde pussla ihop en outfit, bara för skojs skull..




Allt är från H&M


Jag är enormt kär i ringen kan jag säga.. !




Lördag

2009-11-14 @ 13:41:44
Jag vet inte hur många bloggar jag har haft innan, men tagit bort dom för att blogga är så otroligt tråkigt.. Men kanske att det är rätt härligt o ha en blogg trots allt? Kunna skriva av sig liksom.. Det ska jag iallafall ha min blogg till, och ni får säga vad ni vill. Det är skönt o kunna skriva av sig nånstans. Jag har testat dagbok, men nej, det är tråkigt och oldfashion. Asså det här med design. Spelar det nån större roll ? kanske att det gör, jag vet inte.. Men nu ska jag återgå till.. jag vet inte, jag har inget o göra! Kanske greja lite med designen iallafall..










RSS 2.0