VÅR!

2010-04-20 @ 16:14:47
Jag har gått runt hela dagen och tvivlat på de gråa molnen. Som det ser ut nu så antar jag att jag tvivlat förgäves. Vädret är helt underbart, fastän det inte är lika varmt som det var förra veckan. igår träffade jag upp min kompis Marielle. Tog en promenad ner i Ellös, skulle egentligen tagit moppe men hennes starta inte, heheh! Sedan satt vi och snacka en stund, sedan började magen kurra så jag åkte hem för att käka.

jennifer frågade om jag ville ta en promenad med henne och Lollo runt slingan, och röra på mig behöver jag ju.. Tur för henne att hon hade sin kamera med sig!











VÅR!

huge problem

2010-04-18 @ 14:02:01
JAG ÄR TRÖTT! Inte sömnig, men jag är trött på mitt ansikte. Jag behöver en bra fuktgivande, daglig kräm som ger en len och mjuk hy i facet. Kan någon hjälpa mig? Jävla antirynkkrämer, "bör användas av kvinnor(tanter) över 25". IN MY ASS!

Nå, har ni några bra tips?

Ja, det var det raseriutbrottet. Idag har jag lite plugg att ta tag i, men jag kommer antagligen inte ha gjort det ändå, hehe. Ha en fin dag!

man tror inte det är sant

2010-04-16 @ 14:34:32
Äntligen hemma från skolan efter en ganska speciell dag. Klockan var ställd på halv sju imorse för att jag skulle kunna sega mig lite extra. Väl i skolan hade vi nationella prov i matte och jag måste säga att jag trots en del felräkningar är rätt så nöjd. Min frukost blev en supergod kanelbulle och till lunch blev en soppa som smaka bajs.

Vid 11tiden fick vi träffa en som suttit i Auschwitz och det var en riktigt gripande historia, man tror verkligen inte att det är sant. Jag lyssnade hela tiden och allt fastnade i huvudet på mig.

Nu ska jag kolla på Vampire Diaries och steka köttbullar.
Hoppas eran dag blir lika trevlig som jag hoppas att min blir!


Precis nu


Åhlens 69:-



Seya!




värme

2010-04-14 @ 17:48:35

Fungeringarna snurrar ganska gott i mitt huvud. Ska jag börja blogga på heltid, eller ska jag lägga nr helt? När man har en blogg känner man en viss press på sig, där man måste skriva emellanåt och det gillar inte jag. Bloggen får inte komma ivägen för min vardag och därför måste jag trappa ner.

I vilket fall som helst så tog jag och Emilia och åkte moppe upp till "det nya" som är en enda lång väg upp till Sveriges finaste utsikt (tro mig, jag ljuger inte). Vi sitter och pratar en stund och sedan ringer min mamma och talar om för mig att hon lagat mat, och jag svarar så fint: Ja, men du kan ju klappa min intressehamster. Och nej, det var inte för att vara oförskämd, bara allmänt rolig (Emilia tyckte iallafall det var kul).

Nu ska jag titta på gårdagens avsnitt av dating in the dark.
Ni får ha det super. Vädret här är UNDERBART!


ett fett avbrott

2010-04-09 @ 12:12:43
Som ni säkert har märkt har jag inte skrivit något på väldigt länge. Kände att jag behövde ett litet avbrott nu när jag varit ledig ett tag. Förhoppningsvis är jag tillbaka på banan redan imorgon! Igår var jag i Göteborg och fick köpt mig lite grejer som jag tänkte visa er, vilket jag gör imorgon eller senare idag.

Nu är det över 15 grader ute så jag ska ta mig en dusch och sedan dra mig ut!

That's it for now,

Vi ses!

mat i massor

2010-04-03 @ 18:35:22
Har precis ätit en liten påskbuffé med min familj och ska snart dra mig neråt dit påskefyren ska hållas. Vi kan ju hoppas att det går bättre än vad det gjorde förra året. Kan ju säga såhär, hoppas brandkåren är bättre på att släcka bränder än dom är på att tända.

Hoppas ni har en super dag!


Jag och Emilia i somras

underbar

2010-04-03 @ 13:23:57
Kommer ni ihåg en gång när jag lovade er att lägga upp lite härliga bilder jag tog förra sommarn, som bara får mig att längta ännu mer till denna? jag fick kompromissa lite och därför har bliderna inte samma fina kvalité som originalet, plus att blogg.se drar ner lite extra på kvalitéen. Men här har ni iallfall. Watch and enjoy!










Ska man leva så ska man leva fullt ut. Visserligen är det svårt här, med tanke på att bussarna går typ 2 gånger om dagen..

glad påsk!

2010-04-03 @ 13:15:44
Ber om ursäkt för gårdagens dåliga uppdatering, men jag var runt hela bohuslän på kalas igår. Först för min bror och sedan för min moster. Jag vet att jag inte ska äta sötsaker, men det är faktiskt påskhelg och jag har lovat mig själv att efter denna helg så är det slut! Hos min bror igår fick vi supergod tårta, kakor och bullar. När vi kom till min moster fick vi till middag något jag aldrig ätit förr. Det var tydligen något bosniskt. Ett bröd med en typ av hamburgare i (vet att det låter som jag käkat en vanlig hamburgare, men det var inte fallet). Brödet var så stort och gott att man blev alldeles för mätt. Sedan blev det Cheesecake, vilket råkar vara bland det bästa jag vet.. Ett påskägg av mormor och ett av min moster som faktiskt innehöll en mycket god parfym!

Som tradition åker vi varje påsk ut till Flatön och går poängpromenad, men idag när jag vaknade så fann jag tyvärr ingen lust till det då jag vaknade upp med världens magvärk8antagligen allt godis, kakor etc. hehe) och valde därför att stanna hemma. Tog mig en promenad till affären för att köpa mjölk och mjöl, för att nu har jag bakat en fyrdubblad sats Smörgåsmuffins som blev super goda!

Senare ikväll verkar det som om dom ska ha en påskbrasa där jag bor. Jag är inte helt säker men min syster säger det, hmm..

Tills dess, Hejdå!


massa ledighet

2010-04-01 @ 17:14:15

Äntligenäntligenäntligen har jag lov! jag har allt väntat på det här ett tag och nu äntligen så har jag 10 Göra vad jag vill-dagar! Ni kanske undrar hur jag ska spendera dessa dagar. Vet ni vad? Det gör jag med. Jag är ledig hela lovet förutom Tisdag 6 April och Lördag 10 April, så har ni några förslag på något man kan göra när man är ledig så kommentera!

Efter att jag kom hem efter skolan så slängde jag på mig trädgårdshandskarna, tog mig ut i garaget och började sätta i gång med att bära jord och blommor. Några blommor och en 10-kilos jordpåse skulle till min farmor så jordpåsen tryckte jag ner under sadeln på min turkos-svarta skoter och blommorna (som stog så fint i en påse) hängde jag på armen. Med tanke på att det var hela 15 meter till ytterdörren på huset så beslöt jag mig för att åka med trädgårdhanskarna på (skulle i annat fall sprungit in och hämtat ett par tunna fingervantar och antagligen frusit fingrarna av mig). När jag hade kommit ner till farmor frågade hon om det inte var kallt att köra utan vantar och jag berättade att jag kört med de inte så vindsäkra trädgårdshandskarna och då tog hon med mig till en låda där hon hade en massa gamla skinnhandskar och lite halsdukar och grejer. Efter ett litet tags provande fick jag mig ett par skinnhandskar som inte inte kunde minnas om det var hon eller farfar som en gång haft. Det var perfekta och mina händer var hela 37 grader när jag stannat skotern på garageuppfarten. Tack farmor ♥

 

For now;

Over n' out!


RSS 2.0