jag vill ha!

2010-03-30 @ 19:10:18
Solen har gått ner och jag kom just in efter att ha varit ute på en promenad med min mamma. Sitter och kollar på lite kläder som jag gärna införskaffar innan denna vår och sommar-säsong ger plats åt hösten!

 
South 399:-                   eller                                                          


Lindex 399:-


 
Brooker 449:-

  
Duffy 449:-                    
eller
 
Wildflower 499:-
                                                             

sol och musik

2010-03-30 @ 14:55:51
DET ÄR SOL UTE! Tråkig som jag är så sitter jag ändå inomhus, men jag har en del plugg att avklara. Först ska jag läsa om konsumtion och konsumentekonomi och sedan.. nej vänta, det är bara det jag behöver göra! Skönt! Fast jag ska inte lugna mig allt för mycket. Imorgon har jag högar med saker att göra, kanske att jag skulle tagit tag i något mer nu. Äsch, skolan är för långt bort (fem minuter) för att jag ska gå tillbaka. Jag vet att jag det senaste har pratat ganska mycket om vart jag bor och att det är tråkigt osv.

I skolan idag så satt vi och pratade om badgäster, det kommer ju en hel del såna hit till vår och sommar. Mina klasskompisar påstår att folk börjar strömma in redan vid påskhelgen, vilket är nu i helgen! Här är så trist utan badgäster, men jag behöver ju då inte oroa mig så mycket. Just det, jag skulle visa er bilder som jag inte kunda ladda upp igår. Kan man inte ladda upp bilder från Facebook här? Konstigt.. kanske att jag ska ge det ett försök till.

Seya!


snabbis

2010-03-29 @ 18:11:04
En snabb uppdatering innan jag sticker ut för att antagligen träffa lite vänner en stund. Solen tittar fram och jag kan känna en viss dragningskraft mellan mig och den friska luften på utsidan. När jag kommer hem ska jag ta en duscha och studera lite tyska!

Vi hörs antagligen inte senare, så trevlig kväll, god natt och god morgon!



Skagen i våras

måndag och regn

2010-03-29 @ 16:03:31

Något som gör mig väldigt deppig är detta vädret. Snön är påväg bort, men det regnar. Regnar! Det är bland det tråkigaste jag vet, det kan ju åtminstone vara lite sol. Någon berättade för mig att när man ska kolla vädret så ska man inte gå in på smhi, utan yr, en norsk vädersite. Duktig som jag är gick jag in där i förrgår för att kolla vad det skulle bli för väder igår och det skulle bli sol och moln. moln var det definitivt, men inte någon sol..

Nu är det inte långt kvar tills det faktiskt är april och då är det bara ca 2 månader kvar tills det är sommar, och jag är överlycklig! Om det är någonstans man ska vara på sommaren så är det här, på Orust (under vintern kvittar det). Jag bläddrade igenom mina album på facebook och hittade dessa superhärliga bilder som jag tog under förra sommaren. Jag brukar inte skryta med vart jag bor, men det här är väl underbart!

(Bilder kommer senare, något har hänt!)


27 mars

2010-03-27 @ 16:47:01
Hej på er! Jag är riktigt trött i huvudet idag. Antagligen för det disiga och tråkiga vädret som är på utsidan. När det är tråkigt väder känner jag mig som instängd i en bubbla, fråga mig inte varför för jag lär inte komma med något vettigt svar. Jag kom just hem efter en liten tur till torp med min mamma. Köpte inget mer än lite nödvändiga grejer som jag hade slut på och sånt. Till middag blir det min favoritmat- tacos och jag antar att jag kommer få stå för lagandet..

Det hade inte varit fel om det sprack upp, med tanke på att jag faktist är sugen på att ta mig ut i friska luften. Ikväll är det körslaget, vilket jag kommer att kolla på om inget annat dyker upp. Glöm inte att heja på Team Gyllenhammar om ni kollar!



Imorgon ska jag träffa Jossan, och blir det fint väder
ska vi gå på picknick!





Till then, seya!

hemma tidigt

2010-03-25 @ 12:51:12

Redan när jag vaknade imorse så kände jag att något var på tok. jag kände mig inte helt 100, men tänkte att det bara var för att jag inte riktigt fått upp ögonen. När klockan blev en sådär 9, halv 10 så började jag få såna där stresskickar som gör att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Jag hade lovat mig själv att stanna kvar till lunch eftersom de serverade min favorit mat Kålpudding med sås och potatis idag, så när klockan var ungefär halv 12 så kilade jag hem. Nu har jag legat i soffan en stund och kollat på Dating in the dark. jag funderar på om jag ska börja följa någon ny serie, men då skapar jag ett beroende "and will be stuck forever".



Ha de!


Till dig Emilia: Ha det super i Thailand och sakna mig inte alltför mycket så ses vi lördagen den 10 April! Jag älskar dig käppen<3


mera sol

2010-03-23 @ 16:20:11
Go eftermiddag vi har idag! Det har regnat och varit mulet hela dagen, men det har börjat spricka upp nu och då kan man gå ut och ta en promenixa i vårt "stora" samhälle. Sedan imorse har jag gått runt och tänkt på varför jag inte visar i skolan hur mycket jag egentligen kan, för i själva verket sitter jag väldigt ofta med svar men inte vågar säga för att jag ändå är rätt att det ska vara fel. Nu sitter jag iallafall, har nyss ätit middag och ska kolla på gårdagens avsnitt av Svenska hollywoodfruar.

Jag tror att det kommer bli ganska lugnt på skolfronten den här veckan, så jag ska försöka att ta det lilla lugna och passa på att göra saker som jag annars inte hinner med.

Vi hörs!

21 mars

2010-03-21 @ 14:23:35
Klockan är redan tjugo över 2! jag börjar fundera på vad tiden tagit vägen men kan inte komma på något vettigare svar. Det enda jag gjort är idag är att äta frukost, duschat och kollat på skidor. Tiden går alldeles för fort. Det är riktigt soligt här, och om man jämför med hur mycket snö det var för en veckan sedan så är det inte mycket kvar, superskönt!

Ett måste idag är att ta en promenad men jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska göra det nu eller fter middagen, fast som det ser ut nu så blir det efter.

Nu ska jag återgå till soffan ett tag iallafall. Ha det fint!



(Det är roligt att fylla ut mina inlägg med härliga
vår och sommarkläder!)

back on track

2010-03-20 @ 14:52:18
Härlig Lördag vi har här i vårt avlånga land! Åtminstone på Orust. Idag har jag redan hunnit med en uppsjö av grejer, det är roligt att vara sysselsatt! Först åkte jag till göken för att vi skulle ha "tassar" till stolarna och fotöljen i vardagsrummet, sedan har jag även fått igång min scooter! Med lite hjälp av min pappa förstås, och den gick finfint! Dessvärre så var det inte så mycket soppa på den så jag kunde inte ta en speciellt lång tur.

Nu är det skidor på tvn och jag ska bänka mig framför. Fast jag måste även se till så jag inte glömmer av att göra något jag egentligen skulle gjort, just det; leta efter min mobil! Jag vet inte riktigt vart den har tagit vägen, men den kan inte vara speciellt långt bort..



Hoppas ni får en fin dag!

tittatittatitta!

2010-03-19 @ 14:51:12
Jag vann! Kan ni förstå? Jag har aldrig tur när det gäller sånt här ju!



Va glad jag bliiir!

-

2010-03-18 @ 17:56:59

Idag är jag fri! Eller vad säger man? Jag har iallafall inget som behövs göras idag, vilket betyder att jag kan göra vad jag vill. Nästan. Först och främst så ska jag gå ut och ta några promenader. Två för att vara helt exakt. Det ingår ju i min.. Livsstil, eller vad säger man?

I vilket fall som helst så skulle jag bara berätta för er att jag lever och att jag precis kollade klart på ballar av stål och det är ju så otroligt roligt!



 

Jag tar och fyller upp detta inlägget med lite fina kläder!


tyska hit, tyska dit

2010-03-17 @ 18:45:01

Hej på er. Jag satt just och funderade på vad jag har gjort idag. I skolan har vi inte gjort något annat än lyssnat och hängt gubbe. Jag kunde ju lika väl ha varit hemma! Redan när jag kom imorse så sa jag hur mycket jag längtar till klockan skulle bli halv fyra och jag kunde springa hem och se på längdskidor. Dessutom får jag skicka ut rapporter via sms för att mina kompisar (som har ett liv bort från tvn, vilket jag ioförsig också har, men inte visar alltid lika mycket) ska veta hur det går. Och det gick ju faktiskt bra!

Jag berättade för min pappa här om dagen att jag troligen inte kommer flytta hemifrån förrän jag är färdigutbildad och har jobb och allt det där. Han tog det faktiskt positivt, trots att första reaktionen var något i stil med: VA?!

Sedan tycker han att det är rätt klokt. Nästan alla vill väl flytta hemifrån i rätt ålder, men hur kul är det att alla pengar man har går åt hyra, och ändå vara ekonomiskt beroende av sina föräldrar (eller i stort sätt leva fattigt)?

idag när jag kom hem hade jag iallafall fått hem lite grejer på posten. bl.a:





Hoppas ni får en fin kväll (:


untitled

2010-03-15 @ 17:18:50

Jag råkar faktiskt veta att rött och rosa
inte är en vacker kombination

bloglovin

2010-03-15 @ 11:07:02
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1481651/goraski?claim=24ejmr835x3">Följ min blogg med bloglovin</a>

15 mars

2010-03-15 @ 11:04:16
Idag är jag så himla pigg. Jag vet inte vad det är med mig faktiskt, men det är något som inte står rätt till. Tur som är så är jag ledig idag, men har såklart ändå en del skolarbete att göra.

Igår spenderade jag nästan hela dagen framför tvn och skidorna. Hela dagen hade jag gått och väntat på sprinten för damer och herrar, men när klockan väl är framme så har min mamma slagit sig ner vid bästa tvn i den goaste soffan, som jag i princip hade bokat redan tidigt på morgonen, och efter lite tjat så flyttade hon faktiskt på sig. I samband med herrarnas kvartsfinal så kommer min farmor och knackar på dörren och slår sig ner bredvid mig i soffan och tillsammans sitter vi och hejar på "the men in tights" som jag och en kär vän så fint kallar dem.

Efter alla skidor och Marcus Hellner gått i mål som 3a så får Emilia med mig ut och vi går en himla härlig promenad runt vårt halvdöa(bokstavligt) samhälle.

Det var allt jag hade att bjuda på för nuet, men vi hörs kanske senare!



Detta följer med mig vart jag än går,
förutom in i duschen

ny dag, nya möjligheter

2010-03-14 @ 11:43:22
Äntligen är det Söndag, och för många av er innebär säkert det att ni behöver lägga er lite tidigare för att ni ska upp till skola eller jobb, men för mig är inte det fallet. Jag är ledig imorgon och det är så himla skönt! Just nu sitter jag och läser lite ur boken"Pojken i randig pyjamas". Om ni inte läst den så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Idag är det massor med skidor på tvn och jag tänker inte missa någonting. Jag satt just och kollade på damernas skidskytte och senare idag är det sprint, damer och herrar. Jag har fått höra en del att jag blivit en sportfåne, men det är faktiskt inte fallet. Skidor är det enda som jag tycker är spännande att titta på, för det händer någonting hela tiden.

Nu hade jag iallafall tänkt att ta en dusch, göra mig iordning och sätta mig ner för att göra lite skolgöra.



Om jag får någon tid över idag, så ska jag spendera den framför en av mina favoritserier,
Fresh Prince

göteborg

2010-03-13 @ 16:59:41

Imorse när jag vaknade hann jag inte mer än att göra mig iordning. Mina föräldrar tog med mig till Göteborg, för IKEA och kolla kök. Det tog faktiskt några av mina råd och köket kommer bli superfint tror jag!

Nu ska jag kolla på filmen Trubbel i paradiset som jag fick hem på posten igår och efter det käka latmat (revben och räkor) med min familj.

Jag ville bara berätta för er att jag lever och att vi hörs senare!


helg och ägare till nya filmer

2010-03-12 @ 15:10:46
Äntligen helg och jag måste faktiskt säga att jag är riktigt glad idag! För det första är det sol ute, och dessutom så kom mina filmer hem som jag beställde förra veckan! (se bilderna)

Igår innan jag somnade så låg jag och kollade på Dokumentären om Familjen Jackson, jag är som ni kanske redan vet ett stort fan av Michael Jackson och resten av familjen. Dokumentären var så otroligt känsloladdad och jag grät igenom halva programmet. Den går i sex delar och jag kan inte berga mig till nästa vecka! Tur nog att This is it är en av filmerna jag beställt.

Äntligen sommar


Trubbel i Paradiset


The ugly truth


This is it (självklart har jag sett fram emot denna mest)


Nu ska jag återgå till vardagen och troligtvis ta en
 promenad med min mamma, och dessutom inviga mina solglasögon!

ha en underbar Fredag, vi hörs!

my day continues

2010-03-11 @ 15:30:26
Klockan är snart halv 4 och det var inte längesedan jag gjorde mig iordning, men det tillhör lediga dagar tycker jag. Jag ska om en stund gå ut och ta en promenad med Emilia, och kanske även idag försöka se storken (?)

Igår när vi va i Göteborg så fick vi en del tid till att göra i princip vad vi ville. Jag hittade tyvärr inget mer än ett par röda örhängen som jag tyckte var charmiga.



Dom var lite våriga och passade så himla bra till nagellacket jag har just nu.

Dessutom så lade jag till en lite Bloglovin-ikon här nere till vänster under länkar, och jag måste ju erkänna att bloglovin är smart. Jag har varit aningen efterbliven och inte riktigt fattat poängen, men nu vet jag.

tävling hos lashnoblom

2010-03-11 @ 10:25:51

Nu har vi chans att vinna ett så jääkla snyggt smycke hos Lashnoblom!

 

Visst är dom fina?


heldag i göteborg, mitt favoritställe i världen

2010-03-11 @ 10:11:45
Nu har jag nyss vaknat och sitter och tittar på Stefan och Krister. Dessutom gör jag något som inte är speciellt bra; JAG SITTER OCH ÄTER GODIS! Efter att vi varit på restaurangen igår gick vi in i en godisaffär. Det var en plåga att bara gå in och jag kunde inte hålla mig! Det fanns huur mycket godis som helst, alla möjliga sorter och grejer.

Guys and dolls var iallafall bra! Riktigt duktiga skådespelare, fin musik och grymma dansare! Det enda jag ska göra nu då är att recensera första akten, men jag väntar med det till lite senare.

Först fick vi ta oss från Världkulturmuséet till Nordstan och Ellen föreslog att vi skulle ta spårvagnen, vilket jag var helt på på. Det slutade i vilket fall att vi gick och det kanske va bra med tanke på det förbannade godiset.. Jag köpte mig faktiskt ett par örhängen. Röda som såg ut som peacegrejen typ, himla söta. Jag använder nästan aldrig örhängen.

Nu ska jag fortsätta titta på Stefan och krister samt läsa lite bloggar. Ha en bra dag!




home at last

2010-03-09 @ 14:28:50

Ännu en dag i skolan är över och det känns väldigt skönt. Idag har jag varit super trött hela dagen och bara velat gå hem, lägga mig och sova. Imorgon åker jag till göteborg för att se Guys and Dolls på Göteborgsopearn och jag funderar på vad man ska ha på sig? Funderar på jeans och kavaj, men vi får se hur det blir.

Allt bra med er?

 

Kram!


ny vecka

2010-03-08 @ 15:50:05


Hej på er! Hur ser eran vecka ut?


Emma arvidssons fanclub

2010-03-06 @ 18:51:39
Igår fick jag se att en kompis till mig hade gjort en grupp till mig på facebook, hahah!

Den heter Emma Arvidssons Fanclub och är öppen för allmänheten!

Ni får gärna gå med :)




Ha de fint!

daglig runda

2010-03-06 @ 15:08:47
Nu har jag varit ute på min dagliga runda. Imorse när jag vaknade hoppade jag direkt upp ur sängen, käkade en macka och ställde mig på powerstepen. Tog mig en dusch och gick sedan ut i detta strålande väder med min mamma. ALLTID när jag är nere vid havet och går så missar jag storken. Den bor en stork nere vid vår beachvolleyboll-plan som aldrig är där när jag vill se den.

Till middag idag blir det Fläskfilé, potatisklyftor med god sås och jag står för potatisklyftorna!

Om en stund ska jag berätta för er om en Facebook-grupp!

Vi hörs!

åke från åstol

2010-03-05 @ 18:00:14
Har ni sett Åke från Åstol någon gång? Antagligen inte. Jag känner inte så många som sett den men det är ett måste!

Det är en mycket komisk musikal av Galenskaparna om en fiskare som heter Åke och bor på Åstol. Han jobbar på öns Sillesalteri precis som alla andra öns män. En dag kommer "Den dumme fabrikör Ivar" och berättar att han ska lägga ner Salteriet för att där bygga ett sommarhus. Nu måste Åke utbilda sig och åka in till fastlandet; Tjörn. Där ska ha gå en datakurs och vi får följa hans väg.

Kolla klippen nedan för lite smakprov!









Den är supercharmig verkligen!

HELG UTAN GODIS

2010-03-05 @ 17:01:54
Hej på er! Ja, jag ska sluta skylla på massa saker för den dåliga uppdateringen, det är sådant som händer. Det har varit väldigt mycket på senaste tiden men nu är allt i sin ordning. Jo, jag har försökt sluta med sötsaker. Det går väldigt bra. Jag har alltid haft ett jäkla sötsug men nu känner jag inte samma längre och det är superskönt! Fast jag ska erkänna att jag åt en bit glass igår, hehe.

Tyskaprov igår och det känns som att det gick utmärkt! Visst är det skönt att komma ut från salen och känna att det gick bra? Idag hade vi ett lite mer avancerat matteprov som dessvärre inte gick lika bra, menmen.

För en stund sedan var jag ute och gick med Emilia i över en timme och det är ju helt underbart med solen!

Jag vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, förutom att jag ska äta kyckling, ris och jordnötssås with my dearly beloved family. Lite av min favoritmat.

Så länge får ni ha det underbart, vi hörs!

2 mars

2010-03-02 @ 16:19:08
Jag tänkte bara berätta för er att jag har otroligt fullt upp med plugg. Det blir därför inte mycket skrivet här och det hoppas jag ni accepterar. Min lillasyster och pappa ska åka till Göteborg och uppleva Frölunda -HV71 från läktaren så jag och mamma kör ner dom och sedan sticker vi till Frölunda till min mormor och morfar. Min morfar har målat en röd fondvägg i sitt rum så det ska bli kul att se!

Vi hörs kompisar!

RSS 2.0