Gullholmen

2010-07-30 @ 16:45:36
För er som inte varit på Gullholmen; Ta er tid och åk dit!

Trots att jag bara bor 10 minuter där ifrån så är det en fröjd att komma dit. Ingen trafik (förutom flakmoppar), och krabbfiske varenda dag! Jag har ägnat mig åt det i 3 dagar nu. Utsikten är miljoner värd och de nygräddade glassrånen är att dö för.


Kusinen och syrran 






SPARA SA SARA

2010-07-30 @ 14:01:33
I Söndags när vi hade släkten här fick jag en lite försenad namnsdagspresent av min mormor. Jag måste nämligen lära mig att spara. Jag KAN ärligt talat inte spara. Min lillasyster måste vara miljonär snart, men jag? Mormor tyckte iallafall att det skulle bli ändring på det.




super size

2010-07-28 @ 15:45:07
Hej alla! Nu är jag hemma igen efter några underbara dagar på Gullholmen! Trtos att jag egentligen bara var ca 10 minuter hemifrån så var det superskönt att komma bort. Badat, spelat minigolf och ätit god mat är bara några härliga grejer vi tagit del av.

Jag har lite brådis just nu. Jag ska iväg till en kompis och måla naglarna konstigt nog. Jag har faktiskt köpt ett nytt nagellack i en härligt blågrön färg, kan visa senare!




Onesizetröja Lindex
Beige leggings Gina Tricot
Skor Converse

En båt

2010-07-25 @ 12:46:29
"Hej bloggen" som jag egentligen inte gillar att skriva, då det låter så jäkla konstigt. Igår blev en rätt trevlig kväll måste jag nog ändå säga, TROTS att mina vänner blev förföljda av en läskig pizzagubbe. Vi dansade till "Ska vi plocka körsbär i min trädgård" och skrattade till en massa oväsentliga skämt. Vädret var underbart och alla var så glada!

Idag däremot, regnar det. Ärligt talat, man blir deprimerad. Här finns INGET att göra. Tur då att min mamma fyller år idag, Grattis mamma! Vid tre kommer gäster och vi har tillsammans gjort en supergod pastasallad (min favorit).

Senare ikväll kommer jag ta båt ut till Gullholmen och stanna där tills på Tisdag. God mat och lek med lilla Moa ♥

På tal om båtar. Min pappa åkte iväg tidigt idag och kom just tillbaka. Med sig bakom bilden hade han en röd liten båt med en skrumpen motor. Den ska jag göra fin!


Laddar upp en bild från midsommar. Lite glad blir man väl iallafall?

fredag

2010-07-23 @ 20:48:30
Jag har verkligen ingenting att skriva. MEN: Jag hittade till slut laddaren till kameran! Kanske att jag ska ta med mig kameran ut ikväll. Egentligen finns där inget att fota idag, då jag har en kväll hemma.



Innan tyskland

hard time

2010-07-18 @ 20:05:25
Har inte skrivit här sedan jag åkte till Kiel i onsdags, har haft lite fullt upp med privata problem, men som det ser ut nu så går det åt rätt håll. Jag hade förresten trevligt i Kiel. Det var visserligen 30 grader och blå himmel, inget riktigt shoppingväder kan jag tycka men jag klagar inte!

Idag träffade jag Sofia, en kompis som varit i Portugal i tre veckor och det var verkligen underbart! Det har varit lite tomt på sista tiden här. Där jag bor umgås alla med alla, då här är väldigt litet. Senaste tiden har jag dock tröttnat på det och istället försökt se lite nya ansikten. Sofia gav mig ett urgulligt armband i försenad födelsedagspresent. Tack Sofia!


Jag älskar min familj innerligt.

ses på fredag!

2010-07-14 @ 15:36:21

Nu åker jag! Imorgon blir en dag i Kiel med shopping och god mat! Jag har ingen dator med mig så ni får hålla ut tills jag kommer hem. Jag fick just lite panik när jag märkte att min laddare till kamera var borta, men den är hittad nu.

Hoppas ni får ett par fina dagar!


100714

2010-07-14 @ 12:19:30
God förmiddag på er! Idag är vädret inte riktigt som jag vill ha det. Det är mulet och bara 19 grader, men tro inte att det hindrar mig att gå i tshirt och shorts.

Nu ska jag personligen ta mig till vårt kommunhus för att lämna in ett anställningsbevis. Jag har nämligen insett att jag är lite sen med den, hehe. Senare idag ska jag packa, för ikväll åker jag till Tyskland!


Ses senare! :)

pärlor åt svin

2010-07-13 @ 23:33:51


Fick tagit lite bilder innan jag sprang på långtråkig allsång förut.


Jag har inte mycket att säga idag, då jag inte riktigt är på humör.
Egentligen riktigt förbannad och ledsen, men vad vore inte världen utan
folk som inte kan sätta sig ner och ha ett seriöst samtal?

Nu säger jag godnatt. Imorgon åker jag till Tyskland!


K-rufs är bara förnamnet.

kläder efter väder

2010-07-13 @ 17:54:37
Efter att jag varit ute och träffat vänner och ätit gott igår tog jag med mig Lollo hem för att äta kladdkaka med grädde. Helt plötsligt slår en ofantlig storm till och det dundrar ordentligt på himlen. Efter stormen kom en skur som inte liknade något vi haft här på ÅR!

Vädret lade sig dock snabbt och vi kände för ett nattdopp. 3e doppet för iår och det absolut varmaste!

Med tanke på detta vädret så kunde jag inte låta bli att köpa mig ett par nya stövlar. Det är himla bra att ha faktiskt.

Endast 149 kr!




Allt bra med er?

min farmor har smak.

2010-07-12 @ 12:58:41
Nu har jag duschat, ätit frukost och gjort lite annat vanligt såhär på måndag morgon.

Lovade att visa er vad jag fick raffat åt mig när min pappa och mina farbröder plockade ut min farmors lägenhet. Pappa berättade att jag var det enda barnbarnet(av 16 st..) som har något efter farmor.

URSÄKTA HÅRET, NYDUSCHAT!

Allt som visas ägde min farmor.



Otroligt fin kavaj. Jag blev helt ställd när jag såg den. Den kommer hänga med länge!



Gula shorts, även ett par i marinblå. ( ska sys upp och lite sådant fix dock)



närmare 40 år gammalt. Jag har haft ögonen på detta sedan jag var 10 år. Farmor har berättat att hon fick detta när hon fyllde 50 (om jag minns rätt..)


Kedja som tydligen inte är äkta sägs det, men jag tycker den är läcker.


Guldkedja med turkos sten (bilden gör inte färgen rättvisa)


Äkta pärlhalsband. Otroligt vackert enligt min åsikt.


Silverkedja med blå sten. Den här gillar jag starkt och använder flitigt.

Vågar ni säga vad ni tycker?

ohyes!

2010-07-12 @ 09:03:47
Det jag har gått och väntat på så otroligt himla länge har äntligen fått sig ett slut! Längtan är så att säga, över.

Igår var jag och min familj på kalas i Göteborg med "mackatårta"(som moa säger) och en otroligt vacker polkagristårta. Barnen lekte i poolen och jag stod bredvid och blev minst lika blöt jag..
Innan kalaset svängde vi in på bäckebol för att köpa mig en dator och det är nu den jag har i knät mitt. JAG ÄR JÄTTENÖJD! Passar mig perfekt(än sålänge).

Eftersom jag inte riktigt så kallat stadgat mig med denna datorn än så kommer det nog dröja lite innan jag får in bilder och sådant, men jag tänkte visa er lite senare idag, några smycken och annat som jag hittat nu när vi rensat ut farmor lägenhet. Jag har hela tiden varit skeptisk mot att slänga något överhuvudtaget och har därför plockat med mig mycket hem.

Till dess, ha en fin dag!

RSS 2.0