Nej men hej

2011-05-31 @ 19:47:37
Tja! Wie, är helt uppspelt. Jag är ledig i sex dagar framöver! Åh, vad jag skall sova. Tänken egentligen bara tala om att jag lever och att jag spenderade Mors dag hos min mormor.

minus 8,5

2011-05-09 @ 15:34:05
Jag hade faktiskt tänkt att börja blogga på riktigt igen, saknar det. Som det ser ut nu är det väldigt mycket i skolan så det kanske blir en trög början men jag hoppas jag snart kommer igång.
För exakt sex veckor sedan började jag käka LCHF. LCHF står för Low Carb High Fat och menar att man drar ner på Kolhydrater och istället äter sådant som kroppen är menad att äta och alltid här ätit, fett. Smör, ost, kött osv.
Jag har ALDRIG i hela mitt liv varit så trygg i mig själv som jag är nu. Jag dansar zumba tre gånger i veckan och äter inget vad socker eller kolhydrater heter. Jag mår så jävla bra!

28 Mars började jag ett helt nytt liv som har påverkat mig både fysiskt och psykiskt. Jag har tappat ÅTTA OCH ETT HALVT KILO PÅ SEX VECKOR. Finns säkert de som inte tror mig och inte heller ser någon skillnad, men huvudsaken är att jag vet att det är sant.
I lördags

RSS 2.0