J*VLAR!

2010-09-27 @ 19:37:07
Jag är så förbannat arg! Förra veckan köpte jag mig en ny ring. En jättesnygg ring. Hade kunnat förklara den med orden "Hade jag varit kille hade jag fått bonge".
Efter Idrotten nu på eftermiddagen märker jag att ringarna är borta. Jag har letat igenom alla tänkbara fickor och fack men kan inte hitta dom..
JAG BLIR IRRRRRRITERAD!

på jakt!

2010-09-22 @ 17:58:16
Slutet av September börjar sakta närmar sig, och med Oktober kommer en jädra kyla.

Jag är därför på jakt efter ett par höst/vinterskor och en jacka, men jag har inte den blekaste om vad jag är ute efter..





Hmm..

Kapten röd

2010-09-17 @ 15:20:25
Var ett tag sedan jag skrev här men det har varit mycket för mig den senaste tiden. Mycket plugg och jag har dessutom varit sjuk Onsdag och Torsdag, men nu är jag tillbaks!

Ikväll ska jag med mina vänner till Göteborg och Liseberg (troligen). Kapten Röd kommer dit och jag är TAGGGGGAD!


Haft en bra vecka?


Liseberg, två år sedan. Vår favorit!

slut från topp till tå

2010-09-11 @ 16:03:44
Som rubriken säger; jag har inga krafter kvar. Olyckan i Torsdags var som grädde på moset. Jag mår dåligt och har ont i magen varje dag, drömmer och sover dåligt.

Varje dag får jag sms av folk som stöttar en, men alla har inte riktigt förstått vad det är jag fått se. Många tror att jag kommit efter att olyckan ägt rum och sett räddningstjänsten bryta ut. Jag ska ta och berätta lite snabbt för er hur min torsdagsförmiddag såg ut.

Jag och Marielle tog stadsbuss från skolan 12.45. Vi hoppar av vid solgården och går bort till Mcdonalds där vi sitter i ungefär en halvtimma. 13.15 går vi tillbaks till solgården för att ta stadsbuss till stationen som skulle gå ca 13.20. Medan vi står vid solgården och väntar, hör vi signalen från tåget. Vi står och tittar mot rälsen, precis som jag av någon anledning alltid gör när det kommer tåg. Jag ser tåget ganska dåligt, då där är träd ivägen. Tåget tutar och jag och marielle vittnar två tjejer omkomma. (Jag anger inga detaljer)

Jag tror att någon skämtar med mig och vågar inte ta upp telefonen, då jag vet att man får betala böter om man ljuger för 112. Jag ser sedan en annan ringa och sätter mig ner. Jag har fortfarande inte fattat vad som hänt, tills det slår mig hårt. Jag bryter ihop totalt, kallsvettas, mår illa och kan knappt stå själv.

En tant med hund kommer ivrigt fram och undrar varför ingen tar hand om oss. Hon springer bort till polisen på andra sidan gatan. En kille från räddningstjänsten springer bort till oss och ber oss följa med in i polisbilen.

-

2010-09-09 @ 20:44:20
Har ni kollat nyheterna nu ikväll?

Två unga tjejer omkom i en tågolycka vid halv 2 i Stenungsund idag. Jag och och en vän vittnar till denna händelse.

Jag har inte mycket att säga, då det jag har sett idag är det värsta jag sett i hela mitt liv.

Läs om det här


alltså inte sådan deg...

2010-09-07 @ 17:39:50

Det är bara Tisdag idag. Imorgon är det Onsdag. Shit! Det har gått två dagar denna veckan och jag är helt slutkörd. Jag vaknade 5.40 imorse och var redo på en fullspäckad dag med skola, plugg och troligen hinna träffa lite vänner. Men nejnej. Jag har istället käkat en massa korvstroganoff, fikat två gånger och bara degat. Det är inte roligt att dega när man inte är beredd på't.

Nu sitter jag iallafall och skriver en miljöbeskrivning. Min hjärna är lägre än glocalnet och jag vill bara ut! Tyvärr så har jag bestämt mig för att följa min kalender och den (idioten) säger att jag ska skriva klart denna miljöbeskrivning innan jag lämnar mitt hem.. Ska vara ärlig och säga att jag faktiskt snart är klar, hehe.





Hur mår ni?


gbg for a day

2010-09-04 @ 09:10:29
Hej på er! Jag vaknade halv åtta imorse och var superpigg. Antagligen för att jag vet att jag ska till liseberg idag! Jag har inte varit där på hela sommaren. Hoppas bara där inte är fööör mycket folk..


Sofia hänger mee!

Hur mår ni?

hurtbullen!

2010-09-02 @ 21:04:22
Jag är så stolt över mig själv. Sprang slingan i Måndags, gick långväga med stavar Tis och Ons och idag har jag simmat 875 meter (är det mycket?). Dock känner jag mig bra trött nu, men det kommer väl med paketet så att säga.

Nu ska jag göra iordning med lite block och böcker inför skolan imorgon så att jag slipper ställa mig klockan 6 på morgonen och pilla och greja, sedan hoppar jag i säng.

Ha en underbar natt tillsammans, vi hörs imorgon!

RSS 2.0